/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik

Klokkeblomst og piratfeen

Tilladt for alle
Filmen rummer enkelte lettere dramatiske scener med feer, som kæmper mod pirater. Disse scener forløses dog hurtigt, positivt og på komisk vis, hvorfor filmen alligevel ikke vurderes at ville kunne virke skræmmende på de mindste børn.

Se mere på medierådet.dk
13.02.2014
| |
1 time 15 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Tinker Bell and the Pirate Fairy
|

Filmen 'Klokkeblomst og piratfeen' handler om den nysgerrige støv-fe Zarina, der bliver påvirket af det sjældne blå tryllestøv, hvilket får hende til at opføre sig underligt og slå sig sammen med en bande skumle pirater.

Klokkeblomst og hendes fe-venner må derfor kaste sig ud i et sværdkæmpende eventyr for at gøre Zarina normal igen. Opgaven er ikke nem, og snart er de små feer blevet forbandet. Og som om det ikke var nok, møder de også modstand i den unge skibsdreng James, der senere vil blive kendt som selveste Kaptajn Klo.

Familiefilmen om Peter Pan-karakteren, Klokkeblomst, er den sjette i rækken af Disney-film, hvor den seneste var ’Klokkeblomst og feernes hemmelighed’ fra 2012. Det er første gang, at Klokkeblomsts nye eventyr involverer en anden af J.M. Barries famøse karakterer, nemlig den legendariske Kaptajn Klo som ganske ung.

Den næste film i Klokkeblomst-serien har allerede fået titlen ’Legend of the Neverbeast’ og handler om en lille dyre-fe, der bliver venner med et sagnomspundet monster.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (167 votes)
4.3
2.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "[...] med hjem i hukommelsen vil de små børn få både sange, pirathurlumhej og en nuttet krokodille, men de velkendte elementer vil kun blive husket indtil mødet med næste metervare." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "[...] sød, sjov og charmerende." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "Det er nærmest ufatteligt ringe og selv målgruppen [...] vil kede sig bravt undervejs og gennemskue, at der absolut intet er at komme efter her." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "[...] et hæderligt bud på vinterunderholdning til de mindste [...]." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "Alfeuniverset er så småt tilbage på sporet med kurs mod Ønskeøen!" (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mallica

Ligesom de andre er den god, hvis man er til historien om gokke.... Øhh jeg mener Klokkeblomst.

Dryad

en klokkeblomst film hvor moralen/etiken er ret så tyk og skåret ud i beton. "pas på med hvem du stoler på, hvem er dine rigtige venner"

Stille og rolig hygge film. giver et dybere indblik i den verden skaberne er ved at skabe.

Cathrine

Endnu engang har vi med det fantastiske fe univers at gøre. Jeg har været stor fan af alle de søde klokkeblomst film lige fra starten, så da jeg så at der ville komme endnu en film blev jeg virkelig glad, for der er et eller andet over disse film. De er simpelthen så søde og sjove på deres egen måde, og ‘The Pirate Fairy’ er bestemt ikke en undtagelse.
Vi kommer ud i et dilemma hvor klokkeblomst og alle hendes veninder får skiftet talenter, hvad jeg var helt vild med. Jeg syntes det var sjovt at se dem i deres nye tøj, og prøve sig frem med de forskellige evner, og klarer sig bedst muligt. De forelsker sig også lidt i deres nye talenter men bliver vidst glade nok får at få de gamle tilbage. Jeg holder meget af at kigge på de utrolig gode farver og animationer som jeg syntes alle klokkeblomst filmene har. Det er nok det som tiltrækker mig så meget, de søde små feer som heller ikke er for barbie-agtige, de er søde og fine. En anden ting med denne film er at den skal forestille at være fra dengang kaptajn Klo var ung. Den detalje syntes jeg var utrolig fin, og der er især en af de små figurer som jeg er helt vild med, den som man senere hen finder ud af har en ret så irreterende tikkende lyd med sig ;)
Der er humor med, jeg så filmen på engelsk, og så får man altså bare lige det ekstra med. De danske har jeg også set mange gange, når det kommer til de andre film, og jeg må sige de faktisk også er rigtig gode, men det er altid fedest at se en film på dens original sprog. Jeg syntes klokkeblomst film er for folk i alle aldre både børn som voksne. Så jeg vil klart anbefale den, for den er sød!

Palasse

Visuelt meget, meget flot. God og simpel historie, som alle kan følge med i. Målgruppen er nok primært små piger.

Cylia

Desværre er mange børne film i denne genre begyndt at minde ufattelig meget om hinanden.

Dog følte de yngre der var med i biografen, at den var sjov, sød, underholdende hele vejen igennem, at "skuespillerne" var meget flotte samt at de ikke havde forventet de ting der skete. OG det er vel det en børnefilm skal :)

Iris

Sjov og overraskende underholdende film, selv drengene vil synes om den.

S. Rico

Klokkeblomst filmene er generelt ret så pusse-nussede og mest for børn. Piratfeen er dog et ok frisk pust, og det er i hvert fald sjovt for voksne at se en slags forhistorie til Peter Pan med en ung Hook og en endnu yngre og nuttet krokodille.

Det er i øvrigt ikke korrekt, at Klokkeblomst of Feernes Hemmelighed er den seneste film og fra 2012. Filmen fra 2012 er Klokkeblomst og Vingernes Hemmelighed.
Den med Feernes Hemmelighed er fra 2010 og kom slet ikke i de danske biografer. Og det selv om det faktisk er den bedste film i rækken.

Tanja

De var en god film :-)

Panda-chan

Filmen er okay. Kunne godt lide, at man nu fik forklaret mere omkring dette tryllestøv. Den var god og underholdende, men alligevel fik jeg bare den tanke, at nu kan de ikke lave flere film omkring disse feer. Tror snart at dette er den sidste, for ellers føler jeg at det bliver for kedeligt til sidst.

Jesperuser/366808

Filmen var en af de bedre fortsættelser i serien, spændende for de mindste, OK for de lidt større, og til at se for en voksen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter