Klienten

24.03.2022
| | |
Klienten
|
Få en påmindelse 3 dage før premieren.

I den danske film 'Klienten' vækker en række makabre mord, hvor gravide kvinder får fostret skåret ud af livmoderen, stor uro hos psykologen Susanne, da en sætning skrevet med blod på det seneste gerningssted er taget direkte ud af hendes dagbog.

Dagen efter tager hun imod en ny klient, den unge Mark, der opfører sig faretruende. Da han ytrer samme sætning, som stod skrevet i blod, står det klart, at Susanne sidder overfor en seriemorder. Hun forsøger at råbe om hjælp, men Mark har myrdet hendes assistent, og giver hende én time til at kurere ham, ellers vil han også slå hende ihjel.

Et kapløb med døden sætter i gang, og bagtankerne bag Marks psykologiske spil, viser sig at stikke dybere, end Susanne nogensinde ville have frygtet.

'Klienten' er instrueret af Anders Rønnow Klarlund, som tidligere har stået bag Strings og Hvordan vi slipper af med de andre.

Mere omtale af 'Klienten' følger...

Skal du se Klienten?
(11 stemmer)

Skuespillere

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
peter

Jeg har været til screening på denne film og man kan glæde sig til et virkelig flot drama som bygger på og plottet er ikke til at gennemskue , flot håndværk hele vejen igennem

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.