Vind biografbilletter hver uge

Kaptajn Bimse

Tilladt for alle
Filmen har en rolig og komisk grundstemning. Der er enkelte situationer, hvor nogle af karaktererne er bange, men deres frygt forløses hurtigt med komik og de andre karakterers hjælp og omsorg. Endvidere foregår hovedparten af filmen i et roligt drømmeunivers. Det vurderes på den baggrund, at filmen ikke vil kunne virke skræmmende på de yngste børn

Se mere på medierådet.dk
27.06.2019
| |
1 time 15 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Kaptajn Bimse
|
Versioner: se alle
2D, Babybio
|
Billetter

Den danske børnefilm 'Kaptajn Bimse' er baseret på den populære børnebog af Bjarne Reuter. 

Forfatteren skrev 6 bøger om Kaptajn Bimse, og i det første eventyr møder vi pigen Anna som er 7 år.

Anna er ked af det, fordi hun har glemt sin dukke Sophie i sommerhuset, og hendes forældre vil ikke hente den. 

Sammen med bamsen Johnson tager hun sagen i egen hånd. Hun flyver afsted med Kaptajn Bimse i hans gule flyvemaskine sammen med andenpiloten Goggeletten.

Rejsen byder på magiske væsener og en stor udfordring for både Bimse og Goggeletten, fordi de må overkomme deres frygt for den uhyggelige Hulkemoren.

Instruktørerne bag filmen er Thomas Borch Nielsen og Kirsten Skytte, der udover at instruere også er stemmerne bag henholdsvis bamsen Johnson og Hulkemoren. Borch Nielsen har tidligere stået bag animationsfilmen Disco Ormene.

Bjarne Reuter har modtaget adskillige litteraturpriser, og af tidligere filmatiseringer kan nævnes film for både børn og voksne som fx. Drengene fra Skt. Petri, Zappa og En som Hodder

 

Skal du se Kaptajn Bimse?
(44 stemmer)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.