Cookie- og Privatlivspolitik

Kaptajn Bimse

Tilladt for alle
Filmen har en rolig og komisk grundstemning. Der er enkelte situationer, hvor nogle af karaktererne er bange, men deres frygt forløses hurtigt med komik og de andre karakterers hjælp og omsorg. Endvidere foregår hovedparten af filmen i et roligt drømmeunivers. Det vurderes på den baggrund, at filmen ikke vil kunne virke skræmmende på de yngste børn

Se mere på medierådet.dk
27.06.2019
| |
1 time 15 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Kaptajn Bimse
|
Versioner: se alle
2D, Babybio
|

Den danske børnefilm 'Kaptajn Bimse' er baseret på den populære børnebog af Bjarne Reuter. 

Forfatteren har skrevet seks bøger om Kaptajn Bimse, og i det første eventyr møder vi pigen Anna, som er syv år.

Anna er ked af det, fordi hun har glemt sin dukke Sophie i sommerhuset, og hendes forældre vil ikke hente den. 

Hjælpen kommer fra uventet kant, da Kaptajn Bimse og andenpiloten Goggeletten ankommer i deres gule flyvemaskine. Anna overtaler det umage makkerpar til at tage hende og bamsen Hr. Johnson med på en rejse for at hente Sophie.

'Kaptajn Bimse' er instrueret af Thomas Borch Nielsen og Kirsten Skytte, der udover at instruere også er stemmerne bag henholdsvis bamsen Johnson og Hulkemoren. Borch Nielsen har tidligere stået bag animationsfilmen Disco Ormene.

Bjarne Reuter har modtaget adskillige litteraturpriser, og af tidligere filmatiseringer kan nævnes værker for både børn og voksne som fx. Drengene fra Skt. Petri, Zappa og En som Hodder.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (25 votes)
3.3
3

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "'Kaptajn Bimse', der i den grad bæres af Asholt og Frödin, er perfekt til de mindste biografgængere og deres familier, der ikke leder efter nybrud og alt for meget gåsehud, når de går i biffen." (Katrine Sommer Boysen)

  • Politiken

    "Asholt og Frödin gør sådan set en brav indsats som henholdsvis Kaptajn Bimse og Goggelet, men kommer til at fremstå lige så off som resten." (Eini Carina)

  • Weekendavisen

    "Humoren er børnehavehumor. Hele øvelsen går ud på at skabe et tæt, eventyrligt og trygt univers, der passer til børnenes højde og taler deres eget sprog. Ikke siden Rasmus Klump var ung, har man set magen til naiv og underfundig poesi." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Bjarke

Ungerne og jeg har lige været inde og se den. De synes den var okay, og jeg ved dårligt hvad jeg skal mene om den. Det var en børnefilm. Nok mest produceret bare for at tjene penge..... :/

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.