Cookie- og Privatlivspolitik

Kæledyrenes hemmelige liv 2

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en hektisk grundstemning med en humoristisk undertone. Den indeholder mange actionfyldte scener hvor hovedfigurerne jages, er i fare eller kæmper. En fugl angriber pludselig en hund. En dyster person truer og slår efter dyr med sin pisk. Bidske hunde forfølger voldsomt og langvarigt andre dyr. En central figur er i alvorlig fare for at falde i en dyb afgrund. Da filmen imidlertid er animeret og da farerne ret hurtigt forløses med humor, vurderes det, at filmen kun vil kunne virker skræmmende på de yngste børn, og den får derfor en 7års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
04.07.2019
| |
1 time 25 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Secret Life of Pets 2
|
Versioner: se alle
3D - dansk tale, 2D - dansk tale, 2D - eng. tale (u/ undertekster), 4DX 2D - dansk tale, Babybio - dansk tale, Babybio - eng. tale (u/ undertekster)
|

Animationsfilmen 'Kæledyrenes hemmelige liv 2' er fortsættelsen til familiefilmen Kæledyrenes hemmelige liv fra 2016.

Hunden Max står overfor nogle store ændringer i sit liv, da hans ejer Katie bliver gift og får babyen Liam.

Max bliver overbeskyttende overfor det nye medlem af familien, og på randen af et nervøst sammenbrud tager han med familien på ferie på landet.

Her møder han den ældre og seje hund Rooster, der lærer Max at blive mere modig. Hvilket er meget passende, for da Max kommer hjem, står han overfor en stor udfordring, da han skal redde den hvide tiger Shij Tzu fra et cirkus sammen med vennerne Snefnug, Glitter og den nye hund i slænget, Daisy.

'Kæledyrenes hemmelige liv 2' afslører igen, hvad vores firbenede venner laver, når vi ikke er hjemme, og denne gang er der både ulve, tigere og masser af katte på spil. Den første film blev en stor succes i biografen og solgte 323.000 billetter herhjemme. (copyright: kino.dk)

'Kæledyrenes hemmelige liv 2' kan ses på Blockbuster.dk:

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (132 votes)
4.4
3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • BT

    "[...] grundlæggende er 'Kæledyrenes hemmelige liv 2' mest en samling halvslappe jokes løseligt klistreret sammen til en film." (Thomas Brunstrøm)

  • Jyllands-Posten

    "Kvaliteterne er faktisk så rigeligt til stede. Man glemte bare at lave en ordentlig historie." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

  • Politiken

    "Stensikkert animationshåndværk, virkelig sjove enkeltscener og et fremragende cast af danske stemmer [...]" (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Ole

Det er simpelthen bare en dejlig film. Det er en rigtig god film for børn. The Secret Life of Pets 2 er dog ikke kun for børn - der er masser af underholdning for personer i alle aldre. I hvert fald hvis du spørger mig. Jeg var gevaldigt underholdt fra start til slut.
Kan også lunt anbefale 1'eren. Det var også en rigtig dejlig film!

Lykke

Det er meget længe siden at jeg har set så god en tegnefilm!

nicole

God film til børn.

Filminist

Imponerende animationsarbejde, men jeg kunne ikke gengive historien i det sekund, jeg trådte ud af biografen - der var den allerede glemt.

Anja

En rigtig sjov, god familie film

Oszar

Kæledyrenes hemmelige liv 2 er en film jeg var skuffet over, fordi der er for mange ting, der kunne have været bedre.

For det første, så er plottet alt for rodet, fordi der er flere historier i gang på en gang, og det er svært at finde det filmen drejer sig om.
Dog så synes jeg plottet ender med at give en smule mening, og der kommer en god morale, men plottet er stadig alt for rodet. Jeg synes man skulle have holdt sig til en handling.

Filmen er udover det ikke kedelig, da der hele tiden sker noget.

En tredje ting jeg gerne vil nævne er, at karaktererne overordnet giver mening, men der er en karakter, som urealistisk ændre sig på meget kort tid.
Det er irriterende, fordi filmens handling på den måde også bliver værre.

Karaktererne er der også mange af, for mig var det ikke uoverskueligt, men jeg vil tro, at hvis man ikke har set den forrige er der for mange. Det mener jeg, fordi hvis man har set den forrige kender man nogle af karaktererne, men hvis ikke så tror jeg der er for mange nye at forholde sig til.

Og så er der replikkerne. Jeg havde håbet på en masse humor, men replikkerne er få gange sjove og på et tidspunkt er der en, der ligefrem er upassende.
Dog så tror jeg, det passer til børn.

En af de ting som også gjorde, at jeg ville se filmen, var på grund af de mange gode danske skuespillere, og de er ikke skuffende.
Deres stemmeskuespil gør karakterene rigtig troværdige og de er med til at løfte filmen.

Det sidste jeg vil nævne er det visuelle, fordi det er rigtig flot, men det er heller ikke nogen overraskelse for mig.
Så der har filmskaberne gjort det rigtig godt.

Så overordnet vil jeg sige, at jeg ikke anbefaler Kæledyrenes hemmelige liv 2.
Det er på grund af, at der er for mange ting der er for skuffende i den, men jeg tror, den er god for børn, f.eks. på grund af den humor der er i filmen.

Jens

Genialt!

Valentin

Alle dør

Mark

Helt ideel til børn

Elisabethuser/1340564

Den glæder jeg med til at se.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.