Vind biografbilletter hver uge

Kæledyrenes hemmelige liv 2

Afventer censur
Filmen har en hektisk grundstemning med en humoristisk undertone. Den indeholder mange actionfyldte scener hvor hovedfigurerne jages, er i fare eller kæmper. En fugl angriber pludselig en hund. En dyster person truer og slår efter dyr med sin pisk. Bidske hunde forfølger voldsomt og langvarigt andre dyr. En central figur er i alvorlig fare for at falde i en dyb afgrund. Da filmen imidlertid er animeret og da farerne ret hurtigt forløses med humor, vurderes det, at filmen kun vil kunne virker skræmmende på de yngste børn, og den får derfor en 7års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
04.07.2019
| |
1 time 25 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Secret Life of Pets 2
|
Versioner: se alle
3D - dansk tale, 2D - dansk tale, 2D - eng. tale (u/ undertekster), 4DX 2D - dansk tale, Babybio - dansk tale, Babybio - eng. tale (u/ undertekster)
|
Billetter

Animationsfilmen 'Kæledyrenes hemmelige liv 2' er fortsættelsen til familiefilmen Kæledyrenes hemmelige liv fra 2016.

Hunden Max står overfor nogle store ændringer i sit liv, da hans ejer Katie bliver gift og får babyen Liam.

Max bliver meget overbeskyttende overfor det nye medlem af familien, og på randen af et nervøst sammenbrud tager familien på ferie på landet.

Her møder han den ældre og seje hund Rooster, der lærer Max at blive mere modig. Hvilket er meget passende, for da Max kommer hjem, står han overfor en stor udfordring, da han skal redde den hvide tiger Shij Tzu fra et cirkus sammen med vennerne Snefnug, Glitter og den nye hund Daisy.

'Kæledyrenes hemmelige liv 2' afslører igen, hvad vores firbenede venner laver, når vi ikke er hjemme, og denne gang er der både ulve, tigere og masser af katte på spil. (copyright: kino.dk)

 

Skal du se Kæledyrenes hemmelige liv 2?
(117 stemmer)

Instruktør

Relaterede nyheder

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.