Jungledyret Hugo 3

Censur Alle
21. Dec 2007
76 min
Nordisk Film
Jungledyret Hugo - Fræk, Flabet og Fri
Billede
(© Nordisk Film)
Billede
(© Nordisk Film)
6.0 / 6
Brugere (1)
0.0 / 6
Medier (0)
Bedøm selv filmen:

I 'Jungledyret Hugo - Fræk, Flabet og Fri' har Hugo og hans trofaste veninde, rævepigen Rita, fundet et fristed på en lille ø hos deres ven og beskytter, skibskokken Dellekaj.

Men Hugo keder sig i den kolde, danske vinter og begiver sig ud på et dumdristigt æblerov. Han opdages, og så går den vilde jagt, som bringer dem til junglen.

Hugo efterstræbes af videnskabsmændene professor Strix og dr. Sturmdrang, som begge er ude på at tage det sjældne jungledyr under videnskabelig behandling. Men general Maximus, den diktatoriske hersker over Junglandia, gør også krav på jungledyret, fordi det stammer fra den jungle, som han rydder for at få plads til guldgraveri og olie-udvinding.

Fjernsynsstjernen Donna Prima går i kompagniskab med general Maximus om produktionen af en parfume, fremstillet af junglens blomster. De vil bruge Hugo som blikfang og ”varemærke” i lanceringen.

Professor Strix kidnapper Hugo og vil skære ham op og undersøge hans indvolde for derefter at anvende ham til kloning, så vore små helte har problemer nok at slås med, indtil vi kommer frem til slutningen, som har en satirisk, miljøpolitisk brod.

Hugo kan i 'Jungledyret Hugo - Fræk, Flabet og Fri' for første gang opleves i computeranimeret form.

Brugernes anmeldelser

6,0

1 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: