Joy

Censur 7
25. Dec 2015
124 min
20th Century Fox
Joy
Billede
(© 20th Century Fox)
Billede
(© 20th Century Fox)
0.0 / 6
Brugere (0)
3.7 / 6
Medier (6)
Bedøm selv filmen:

Filmen 'Joy' er en biografisk fortælling om opfinderen af den banebrydende "Miracle Mop". Som pige er Joy Mangano fuld af fantasi og elsker at opfinde forskellige ting, men hendes opløste familie sætter en stopper for udfoldelserne.

To børn og et forlist ægteskab senere har den voksne alenemor nok at se til. Hendes mor er klistret til tv’et foran en evig sæbeoperaserie, og faren er flyttet ind i kælderen - i øvrigt sammen med Joys dovne eksmand.

Mens familieproblemerne eskalerer, kommer den nedslåede kvinde på en idé til et produkt, som andre husmødre også kan få gavn af: Hun vil opfinde en moppe, der kan vrides uden at bruge hænderne. Mirakelmoppen har potentiale til at blive en kæmpesucces i de amerikanske hjem, men forude venter adskillige udfordringer.

'Joy' har verdens måske største filmstjerne, Jennifer Lawrence, i titelrollen som den ukuelige iværksætter, der udlever den amerikanske drøm. David O. Russell instruerer for tredje gang den 25-årige skuespillerinde, der modtog en Oscar for sin medvirken i Silver Linings Playbook

Jennifer Lawrence er nomineret til en Oscar for Bedste kvindelige hovedrolle for sin præstation i 'Joy'. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: