Justice League

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en intens og actionpræget grundstemning. Den indeholder en lang række voldsomme scener med kampe, skyderier, og gidselsituationer. I en scene holdes en flok uskyldige mennesker, heriblandt børn, gidsler af en flok truende terroriser med skydevåben og en bombe. I en anden scene ses en drabelige kamp, hvor bifigurer bl.a. spiddes med sværd og økse. I enkelte tilfælde benytter filmen sig af chok-effekter, f.eks. da et monsterlignende væsen pludselig dukker op foran et barn. Da filmen imidlertid foregår inden for rammerne af et urealistisk superhelte-univers og da de voldelige scener ikke er udpenslede, vurderes det, at den kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
16.11.2017
Originaltitel: 
The Justice League Part One
Genre: 
Spilletid: 
2 timer 1 minut (ekskl. reklamer og trailers)
Versioner: se alle
3D, 2D, IMAX 3D, Supreme 3D, Supreme 2D, Babybio 2D, Seniorbio 2D, Level 7 2D, Level 7 2D - inkl. intro
4.5
3
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (538 votes)

Resumé

I superheltefilmen 'Justice League' samles verdens største helte for at bekæmpe en ny fjende.

Verden er i større fare end nogensinde før i dette femte kapitel af superhelte-serien, som foregår nogle måneder efter opgøret i Batman v Superman: Dawn of Justice.

Batman drives af Supermans uselviske handlinger og søger hjælp hos sin nye allierede, Wonder Woman, i forsøget på at redde verden. Sammen rekrutterer de et helt hold af superhelte til at bekæmpe ondskaben.

Men på trods af denne hidtil usete sammenslutning af superkræfter, er det måske allerede for sent at redde planeten fra et angreb af katastrofiske proportioner.

Wonder Woman, Batman, The Flash, Aquaman og Cyborg bliver tilsammen Justice League.

'Justice League' er baseret på DC Comics’ tegneserieforlæg og samler de superhelte, vi allerede har set på det store lærred før, og tilføljer nye, ekstraordinære karakterer.

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "'Justice League' er ikke en helt dårlig start. Bare DC vil huske på, at "mere" og "flere" ikke nødvendigvis er lig med "bedre"." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "Ben Affleck er klart blevet en bedre Batman, Gal Gadot er stadig lige skøn som Wonder Woman, og der er godt gensyn med Diane Lane, Amy Adams og Connie Nielsen." (Michael Lind)

 • Ekstra Bladet

  "Lader man være med at tænke alt for meget over tingene - hvilket der bestemt heller ikke bliver lagt op til - kan man sikkert godt lade sig underholde af løjerne og de mange højtråbende effekter ..." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "... Filmen er rent strukturelt stort set splittet til atomer med de mange personer [...]. Man tilgiver dog meget, når Flash-figurens funktion som comic sidekick (ham med de sjove replikker) sætter gang i grinet ..." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

 • Politiken

  "I 'Justice League ' forsøges hver karakter tegnet op med fortid og traumer, men stregen er så tynd og sjusket, at man glemmer at se nærmere efter." (Joakim Grundahl)

Kommentarer

QQ7user/724454

Et godt comeback efter BvsS

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
carlo64user/920900

En ganske udmærkede film de er i gang med .selvføldelig er der små fejl men DC svar på Mavel glæder mig tilefterfølende og jeg bliv underholdt

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Jacob

Efter Supermans død søger Bruce Wayne tilgivelse for sin hævntørst, og efterforsker en trussel, som Diana Prince finder ud af er en invasion. En gammel fjende er endnu engang vendt tilbage, og de må nu samle et forbund af helte. Men Batman ved at Jorden endnu engang har brug for Kryptons sidste søn, for at stoppe Steppenwolf og hans hær af flyvende dæmoner.

Et forfærdeligt CGI mareridt. Milevidt fra Zack Snyders egen vision. Forhastet, usammenhængende, og lever ikke op til tidens andre superheltefilm. Dette er en dødsdom over DCEU. I hvert fald en dødsdom over det planlagte DCEU.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
maiuser/505959

Virkelig overraskende god.Havde ikke de største forventninger.Alle superheltekarakterer blev vist med både styrker,og især deres "menneskelige" svagheder.Der var lidt Guardians of the galaxy over den,og et strejf Ringenes Herre.Istedet for at foregå kun på skyskrabere og i fabrikshaller,var der flotte naturscenerier, bjerge,hav.Slutningen,de sidste 25 min,var overraskende fantastisk,var slet ikke forberedt.Den kom næsten op på 5 stjerner.Man går hjem med en rigtig opløftet stemning.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Peruser/34936

OK film med en del gode sider nen desværre også en del dårlige.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Jonas

Justice League er ikke uden problemer, men er langt hen ad vejen en rigtig god oplevelse. Det er lige så fantastisk endeligt at se DC's helte på samme lærred, som man kunne tænke sig til, og selvom den ikke er lige så solid en film som Wonder Woman, er den langt fra lige så rodet en oplevelse som Batman v. Superman eller Suicide Squad.

De tilbagevende skuespillere gør det som altid godt. Endnu engang brillerer Ben Affleck i rollen som Batman. Han er stædig, ihærdig, arrogant og som taget ud af tegneseriehæfterne, men man kan alligevel mærke, at han er blevet en smule klogere efter begivenhderne i Batman v. Superman. Også Gal Gadot er helt fantastisk som Wonder Woman, og det er fedt at se hende og Batman samle holdet samt den kemi, der opstår mellem de to figurer. Jeg var overrasket over, hvor godt jeg kunne lide Cyborg, og da han er meget central for handlingen, kommer man også til at lære ham rimelig godt at kende. Aquaman og Flash er for sig også interessante, men der er desværre bare ikke tid nok til at lære dem ordentlig at kende. Jason Momoa spiller Aquaman godt som en rebelsk outsider, der har et kompliceret forhold til sit hjem i Atlantis, men der er desværre ikke tid til at få forklaret ordenligt, hvorfor det er tilfældet. Flash er nørdet, socialt akavet og holdets store spasmager, men nogle gange kan han virke en smule irriterende. Det virker også underligt, at han har lavet sig selv en helt professionel dragt og været aktiv under Suicide Squad, men stadig er relativt grøn i forhold til de andre superhelte, lidt a là den nye Spiderman. Jeremy Irons og J.K. Simmons er gode som henholdsvis Alfred og politikommisær Gordon, og der er især én figur, som de nye DC-film endelig formår at portrættere lige i øjet. Af spoilermæssige årsager vil jeg dog ikke afsløre det her.

Filmen føles overraskende sammenhængende taget i betragtningen af den lidt rodede produktion, og det er stadig i høj grad en Zack Snyder-film. Det kan bl.a. ses på den gudesmukke titelsekvens, der leder tankerne tilbage til Snyders Watchmen. Man kan derfor også forvente, at filmen er en visuelt smuk oplevelse, især i IMAX. Danny Elfman formår også at komponere udemærket filmmusik, der inkorporerer forskellige udgaver af de enkelte heltes temaer. Det største problem ved filmen er dog dens skurk, Steppenwolf. De prøver at bygge ham op til at være en stor, kosmisk trussel, og der er grobund til at gøre ham interessant, men han ender blot med at blive en kedelig, middelmådig skurk. Det hjælper heller ikke, at vi aldrig ser hans planer sætte civiles liv i fare på nær en enkelt familie i en russisk landsby. Derudover kunne filmen godt have været en halv til en hel time længere. Så havde vi fået Flash og Aquaman lært en lille smule bedre at kende, og der havde måske også været tid til at gøre Steppenwolf en smule mere interessant. Justice League er dog en virkelig underholdende affære, som enhver DC- eller superheltefan er nødt til at tage ind og se. Og husk for Guds skyld at blive til efter rulleteksterne, så du ikke går glip af en megafed opbygning af fremtidige DC-film.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
camillauser/279652

Det er første og sidste gang

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Januser/381160

Havde nok ikke de største forventninger inden da film en ikke ligefrem har fåer for gode anmeldelser.

Desværre havde anmeldere ret, filmen er rodet og med en tynd handling og mest af alt kun lavet for pengende skyld. Dog var Ben Affleck en god udgave af Batman.

Håber ikke der kommer en evt. 2 er

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Tanja

God film bedste jeg har set længe

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Casper

Der er ikke så meget at sige her. Hvis du var blandt de få som faktisk godt kunne lide BvS, så vil dette makværk skuffe noget så fælt. Justice League minder frem for alt om et kedelig forsøg på at være en Avenger film - og det er ikke så overraskende når både Joss Whedon havde en markant finger med i spillet og når Warner Bros. dikterede at den skulle være kort og "sjovere". Vittighederne er påtvunget og historien ramte helt ved siden af. De kunne med fordel havde lagt fokuset mere på samlingen af Justice League og specielt Supermans genopstandelse - hvilket havde et par interessante øjeblikke. Steppenwolf var ikke specielt overbevisende og så helt tam ud ift Zod. JL er til dato den dårligste film i DCEU, hvis man ser helt bort fra Suicide Squad...

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter