Cookie- og Privatlivspolitik

Just Getting Started

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en let og munter grundstemning. Den indeholder enkelte let dramatiske scener, hvor hovedpersonerne fx trues og beskydes. I flere scener ser man biler, der går i brand, og i én scene tages en kvinde til fange. I en anden scene ser man en mand, som bliver skudt. Da fortællingen er varm og positiv, og da alle de dramatiske scener hurtigt forløses, vurderes, filmen kun at kunne virke skræmmende på de yngste børn, og den får derfor en 7års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
03.05.2018
| |
1 time 31 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Just Getting Started
|

I action-komedien 'Just Getting Started' bestyrer Duke det luksuriøse feriested Villa Capri i Palm Springs. Den stille tilværelse forstyrres først af den tidligere soldat, Leo, der ligesom Duke har et godt øje til kvinden Suzie.

Men da fortiden indhenter Duke, der er pensioneret mafia-advokat, må han samarbejde med Leo for at undgå at blive likvideret og få hele Villa Capri lukket.

'Just Getting Started' har Morgan Freeman og Tommy Lee Jones i hovedrollerne sammen med bl.a. Rene Russo, og er instrueret af manden bag 'Bull Durham' og 'Tin Cup'. Filmen er blevet sammenlignet med action-komedien Midnight Run fra 1988 med Robert De Niro.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (5 votes)
2.6
1

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "'Just Getting Started' er en himmelråbende elendig film ..." (Katrine Sommer Boysen)

  • Politiken

    "At Hollywood har luret, at gamle mennesker også er en slags mennesker, betyder ikke, at udfaldet altid er lige kønt." (Kim Skotte)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.