Cookie- og Privatlivspolitik

Jurassic World 2: Fallen Kingdom

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en spændingsmættet stemning og indeholder talrige voldsomme og actionprægede scener med mennesker der flygter fra vulkanudbrud og jages og dræbes af dinosaurer. I en række længere scener forfølges en yngre pige af en glubsk rovdinosaurus, som bl. a. truer hende, mens hun ligger i sengen. I en enkelt scene ses en dinosaurus bide armen af en mand. Imidlertid er de fleste scener med drab på mennesker og dyr ikke udpenslede, lige som filmen også rummer længere rolige sekvenser. Desuden foregår filmen i et urealistisk univers, hvor farerne forløses uden at nogen af filmens hovedfigurer kommer alvorligt til skade. Det vurderes derfor, at filmen kun at ville kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
07.06.2018
| |
2 timer 8 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Jurassic World: Fallen Kingdom
|
Versioner: se alle
3D, 2D, IMAX 3D, 4DX 3D, 3D Supreme, Babybio, Babybio 2D, Seniorbio 2D, Level 7 2D
|

Adventurefilmen 'Jurassic World 2: Fallen Kingdom' er efterfølgeren til den populære Jurassic World

Tre år efter, at vi forlod Isla Nublar, lever dinosauerne i bedste velgående på øen, men et vulkanudbrud truer deres eksistens. Claire, der nu styrer en dyrerettighedsorganisation, forsøger at finde en løsning, så fortidsøglerne kan blive reddet fra deres endelige.

Da hun pludselig får hjælp fra uventet kant, drager hun tilbage til øen sammen med dyreadfærdseksperten Owen for at påbegynde en større redningsaktion. Men endnu engang viser menneskets grådighed sig at være den allerstørste trussel.

Chris Pratt og Bryce Dallas Howard vender tilbage i rollerne fra den forrige film, sammen med en gammel kending fra Jurassic-franchisens to første film, nemlig Jeff Goldblum, der igen spiller Ian Malcolm i en kort gæsteoptræden.

'Jurassic World 2: Fallen Kingdom' er det femte kapitel i den samlede dino-saga, som startede med Steven Spielbergs klassiker Jurassic Park i 1993, mens den er anden del i en ny tiltænkt Jurassic-trilogi skrevet af Colin Trevorrow, der stod bag den første World-film, og som også skal instruere den næste og sidste i rækken, Jurassic World 3, i 2021(copyright: kino.dk)

 

Varm op til din biograftur med vores podcast om Jurassic-filmene.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (877 votes)
4.5
3

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "Effekterne er fra start til slut enormt imponerende, men det havde været dejligt, hvis de var placeret i en mere interessant historie." (Thomas Brunstrøm)

 • Jyllands-Posten

  "Lavaen flyder, dinoerne viser tænder og alligevel bliver intet bare marginalt spændende i en film, der føles som et computerspil, hvor man er sikker på at kede sig ihjel, før man bliver dræbt af en T-Rex." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "... dramaet [udspilles] på så foruroligende et nekrobiologisk bagtæppe og med så guddommeligt skabte dinosaurer, at det hele ender som en ret stor fornøjelse." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "Chris Pratt og Bryce Dallas Howard er gode som Owen og Claire." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Thess

Jeg er stor fan af hele serien,og synes bestemt ikke denne skuffer!
Selvfølgelig er der enkelte ting, som ved de andre, går igen, men personligt synes jeg ikke det gør noget.

Denne er utroligt emotionel og flot lavet, med flere skønne karakterer, man gerne vil se mere til og jeg kan slet ikke udtrykke, hvor meget jeg glæder mig til 3'eren (/6'eren)!

Wayne

Chris Pratt var en velkommen fornyelse til serien. Men denne film er bare et ekko at de tidligere film og gentagelser er bare kedelige.

Anja user/933902

Så forudsigelig en film, at jeg gættede hver enkelt scene inden de næsten var gået igang.
Og jeg er ikke den store film-maniac. Ser faktisk sjældent film.
Havde det ikke været for Pratt havde jeg ikke set filmen til ende.
Må håbe 3’eren kan byde ind med en mere uventet drejning.

Jeannette

Ja, det er jo set før, men vi bliver aldrig trætte af dinosaurer, så selvfølgelig var vi inde at se den her. Og den er god. Selvfølgelig enormt forudsigelig, men stadigvæk god! Faktisk er den efter min mening bedre end Jurassic World 1, og effekterne er fantastiske. Vi er fans, så kom bare med den sidste i rækken. :-)

Ines

Jurassic filmene har fulgt mig gennem min opvækst, og blev så glad da jeg hørte at Jurassic World, og derefter Jurassic World-Fallen Kingdom kom ud. Og må sige at jeg ikke blev skuffet i første del, som sådan blev jeg heller ikke skuffet i den anden film. Dog vil jeg mene at historien er lidt tynd, der kunne have været mere. Men grafikken og special effects gør det rigtig godt gennem hele filmen. Men alt i alt en god film, Chris Pratt og Bryce Dallas Howard gør det rigtig godt igen. Glæder mig allerede til den næste om 3år.

Jacob

Der er mange af de sædvanlige Jurassic momenter, med fede effekter. Bare synd den bliver trukket lidt for langt ud til sidst.

Phantomuser/669296

Det er same, same. Men ok god, hvis man er til denne række af film.

techieuser/446431

Med så mange dinosaur film på bagen, kan man næppe forvente det vilde.

Desværre lægges der meget pres på, at der igen igen skal skabes en ny dinosaur for at imponere. Tror virkelig ikke der er behov for dette, hvis bare der er et nogenlunde plot...

Men stadig, det hele ser godt ud, der er rimelig spænding og man føler sig vel underholdt. Jeg er dog glad for, jeg så den til en 50'er på årets biograf dag.

Gaia

Ja sørme så, men denne gang er der fart over feldtet, ikke de langtrukne sener som i de andre film af samme navn, men >Bang< hårdt på og et ryk tilbage i sædet, jeg kan ikke sige så meget mere andet en, er du til eventyr af 1st klasse, så tag ind og se den, den er alle pengene værd i 3D

von d´Ofpond

Tja - elementært spændende - flotte animationer.
Se den

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.