Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

Jurassic World 2: Fallen Kingdom

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en spændingsmættet stemning og indeholder talrige voldsomme og actionprægede scener med mennesker der flygter fra vulkanudbrud og jages og dræbes af dinosaurer. I en række længere scener forfølges en yngre pige af en glubsk rovdinosaurus, som bl. a. truer hende, mens hun ligger i sengen. I en enkelt scene ses en dinosaurus bide armen af en mand. Imidlertid er de fleste scener med drab på mennesker og dyr ikke udpenslede, lige som filmen også rummer længere rolige sekvenser. Desuden foregår filmen i et urealistisk univers, hvor farerne forløses uden at nogen af filmens hovedfigurer kommer alvorligt til skade. Det vurderes derfor, at filmen kun at ville kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
07.06.2018
| |
2 timer 8 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Jurassic World: Fallen Kingdom
|
Versioner: se alle
3D, 2D, IMAX 3D, 4DX 3D, 3D Supreme, Babybio, Babybio 2D, Seniorbio 2D, Level 7 2D
|

Adventurefilmen 'Jurassic World 2: Fallen Kingdom' er efterfølgeren til den populære Jurassic World

Tre år efter, at vi forlod Isla Nublar, lever dinosauerne i bedste velgående på øen, men et vulkanudbrud truer deres eksistens. Claire, der nu styrer en dyrerettighedsorganisation, forsøger at finde en løsning, så fortidsøglerne kan blive reddet fra deres endelige.

Da hun pludselig får hjælp fra uventet kant, drager hun tilbage til øen sammen med dyreadfærdseksperten Owen for at påbegynde en større redningsaktion. Men endnu engang viser menneskets grådighed sig at være den allerstørste trussel.

Chris Pratt og Bryce Dallas Howard vender tilbage i rollerne fra den forrige film, sammen med en gammel kending fra Jurassic-franchisens to første film, nemlig Jeff Goldblum, der igen spiller Ian Malcolm i en kort gæsteoptræden.

'Jurassic World 2: Fallen Kingdom' er det femte kapitel i den samlede dino-saga, som startede med Steven Spielbergs klassiker Jurassic Park i 1993, mens den er anden del i en ny tiltænkt Jurassic-trilogi skrevet af Colin Trevorrow, der stod bag den første World-film, og som også skal instruere den næste og sidste i rækken, Jurassic World 3, i 2021(copyright: kino.dk)

 

Varm op til din biograftur med vores podcast om Jurassic-filmene.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (558 votes)
4.6
3

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "Effekterne er fra start til slut enormt imponerende, men det havde været dejligt, hvis de var placeret i en mere interessant historie." (Thomas Brunstrøm)

 • Jyllands-Posten

  "Lavaen flyder, dinoerne viser tænder og alligevel bliver intet bare marginalt spændende i en film, der føles som et computerspil, hvor man er sikker på at kede sig ihjel, før man bliver dræbt af en T-Rex." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "... dramaet [udspilles] på så foruroligende et nekrobiologisk bagtæppe og med så guddommeligt skabte dinosaurer, at det hele ender som en ret stor fornøjelse." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "Chris Pratt og Bryce Dallas Howard er gode som Owen og Claire." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Ines

Jurassic filmene har fulgt mig gennem min opvækst, og blev så glad da jeg hørte at Jurassic World, og derefter Jurassic World-Fallen Kingdom kom ud. Og må sige at jeg ikke blev skuffet i første del, som sådan blev jeg heller ikke skuffet i den anden film. Dog vil jeg mene at historien er lidt tynd, der kunne have været mere. Men grafikken og special effects gør det rigtig godt gennem hele filmen. Men alt i alt en god film, Chris Pratt og Bryce Dallas Howard gør det rigtig godt igen. Glæder mig allerede til den næste om 3år.

Jacob

Der er mange af de sædvanlige Jurassic momenter, med fede effekter. Bare synd den bliver trukket lidt for langt ud til sidst.

Phantom

Det er same, same. Men ok god, hvis man er til denne række af film.

techieuser/446431

Med så mange dinosaur film på bagen, kan man næppe forvente det vilde.

Desværre lægges der meget pres på, at der igen igen skal skabes en ny dinosaur for at imponere. Tror virkelig ikke der er behov for dette, hvis bare der er et nogenlunde plot...

Men stadig, det hele ser godt ud, der er rimelig spænding og man føler sig vel underholdt. Jeg er dog glad for, jeg så den til en 50'er på årets biograf dag.

Gaia

Ja sørme så, men denne gang er der fart over feldtet, ikke de langtrukne sener som i de andre film af samme navn, men >Bang< hårdt på og et ryk tilbage i sædet, jeg kan ikke sige så meget mere andet en, er du til eventyr af 1st klasse, så tag ind og se den, den er alle pengene værd i 3D

von d´Ofpond

Tja - elementært spændende - flotte animationer.
Se den

Sabine

Min søn og jeg er begge stor fan af hele Jurrasic serien. Så selvfølgelig skulle vi også ind og se den seneste. Og vi blev bestemt ikke skuffet. :D Fyldt med humor og action fra start til slut. Små overraskelser ind imellem, men super god film. :)

Mikkel

Savner lidt fornyelser i forhold til handling, men ellers fin film. Vil dog altid være mest tilhænger af de klassiske!

elsebeth

Endnu et afkog af alle de andre film....
Spar jeres penge...

emma

I saw this movie some time ago so my review is a bit late sorry for that.

I have always loved the Jurassic park films, and when the first Jurassic world, movie came out I was so exited to see it. And please do not misunderstand me, I like Jurassic world, still do and I will defiantly go and watch the third movie when it comes out.

As always the actors are great, and the movie have the perfect mix between seriousness and humor.

the Reason I give this film 4 stars instead of five or six, is because the story line, for one is repeating it self more then is necessary, and at the same time goes completely out proportion, when they introduce human experimentation/cloning by the little girl.

Now the reason the movie is not down to a Three or two, is because I liked the new raptor they introduced, and the computer programming the green screen work all, looked so much more real and it looked great which is why I give it Four stars.

but as said before I love the dinosaur movies, and I will continue to watch them.
That's my honest opinion.
Em.G.A

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.