Cookie- og Privatlivspolitik

Jungle Cruise

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en eventyrpræget og humoristisk grundstemning. Den indeholder scener med dramatisk og actionfyldt indhold og benytter chokeffekter. I flere intensive sekvenser skildres slåskampe mellem mennesker, vilde dyr og uhyggelige overnaturlige væsner. Da det voldsomme ikke er udpenslet og ofte forløses med humor vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på de yngste børn mellem 7-11 år og får derfor en 11-års grænse.

Se mere på medierådet.dk
29.07.2021
| |
2 timer 7 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Jungle Cruise
|

Filmen 'Jungle Cruise' er baseret på Disneylands forlystelse ved samme navn, hvor en mindre flodbåd tager deltagerne gennem en eventyrlig jungle. 

Junglen er fyldt med både farlige dyr og krybdyr, og alt kan ske, da det labyrintlignende landskab også indeholder et overnaturligt element.

Stjernerne Dwayne "The Rock" Johnson og Emily Blunt står i spidsen for Disneys nye adventurefilm.

The Rock har tidligere stået overfor en lignende udfordring i Jumanji: Welcome to the Jungle, mens Emily Blunt spillede titelrollen i den eventyrlige Mary Poppins vender tilbage.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (39 votes)
4.3
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Ja - det meste er set før. Kampen mod nogle slemme skurke om at komme først til en forsvunden "skat".

Selv actionsekvenserne er mange steder genbrug fra Disney's eget bagkatalog, inspireret af Indiana Jones og andre eventyr.

Når det alligevel holder, så er det nok til dels fordi vi savner et godt gammeldags eventyr - hvor man bare kan læne sig tilbage og lade sig underholde, med en vished om at det hele nok skal ende Disney-godt.

Det hele er for hyggeligt til at det kan give en top-karakter - for der er reelt intet på spil. The Rock og Emily Blunt er dog altid garanter for at det hele hæver sig fra det helt middelmådige - og der er fin opbakning fra
Paul Giamatti i en hyggelig skurkerolle - og især
Jesse Plemons, der er herligt sindsyg som Prince Joachim.

Visse steder virker den en anelse forceret i sin jagt på action - og der tvistes lidt med handlingen - uden at det bliver rigtigt spændende. Men alt i alt er det det forventede familieeventyr - i godkendt Disney stil, som leverer den lovede underholdning.
Jeg river den lige akkurart op på 7/10 - tag ungerne med i biffen - eller indløs det roligt på Disney +

S. Rico

Herligt med en god gammeldags eventyrfilm. Handlingen er det rene Indiana Jones, og humoren og actionscenerne er i stil med Pirates of the Caribbean. Der er med andre ord fuld tryk på eventyret, og underholdningen er i top. Kan man ønske sig mere?

Ja, det skulle da lige være to super charmerende hovedpersoner. Og det får man i den grad med Dwayne Johnson og Emily Blunt.

I 1916 tager Lily (Emily Blunt) til Amazonas-floden med sin bror for at finde "Månens tårer". Det siges, at bladene fra dens træ kan helbrede alt. Så det er da noget, der er værd at lede efter...

Hun hyrer en karismatisk kaptajn (Dwayne Johnson) til at sejle dem op af floden på denne skattejagt. Men så nemt skal det selvfølgelig ikke gå. Som i alle eventyr er der også andre, der er på jagt efter samme skat. En vildt underholdende Jesse Plemons spiller en tysk tegneserieskurk (som sjovt nok hedder Prins Joachim). Og han er ikke bleg for at bruge feje tricks i jagten. Såsom at vække en gammel forbandelse til live i bedste Curse of the Black Pearl stil.

I tredje akt begynder trætheden desværre at melde sig. Filmen bliver et kvarters tid for lang, og de mange actionscener bliver lidt for forudsigelige og føles som gentagelser på gentagelser. Det kan dog til dels godt accepteres, da det hele gøres med et charmerende glimt i øjet.

4½ stjerner

Michaeluser/1886

Tag en del National Treasure og blandt den op med to dele Pirates of the Caribbean, og et drys Mumien så har du Jungle Cruise.

Let tilgængelig underholdning, hvor man kan slå hjernen lidt fra indtil plot twistet kommer sidst i filmen. En feel good afslutning, som man kan forvente fra Disney, og som navnet til trods sagtens kan udvikles til en serie.

Petrescu

"Jungle Cruise" foregår i 1916, men er i høj grad et produkt af sin tid anno 2021, og det er vel det pæneste jeg kan formulere mig: Filmen er et produkt, habilt på alle niveauer, så det glider ned uden besvær eller give langtidsholdbare minder, andre end forøget indtægter til Disney.

Lars

Ganske fin familiefilm. The rock kommer giver den endnu engang gas. Kan godt anbefales.

- Lars Møller
www.esportcoaching.dk

Jimmy

Hvorfor i alverden er den KUN på Sjælland!!!!
SÆT DEN DOG OP I JYLLAND OGSÅ!

Knuduser/449159

Ja det er træls at filmen ikke vises i flere biografer. Det skyldes angiveligt en strid mellem Disney og biograferne. Den skulle jo have haft premiere sidste sommer og da hang plakaten også i min lokale biograf men så kom corona. På amerikanske biografers hjemmesider kan man se at filmen også vises i 3D. Det ville jeg gerne have set.
Knud.

FilmFyr

Den kommer også til jylland, bare ikke i biografer listet på kino.dk.
Tjek ebillet for mere information

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.