Cookie- og Privatlivspolitik

Jonah Hex

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
19.08.2010
| | |
Jonah Hex
|
'Jonah Hex' med Josh Brolin og Megan Fox er en filmatisering af tegneserien af samme navn.

Filmen er ikke planlagt til premiere i biografer tilknyttet kino.dk.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (19 votes)
2.6
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Batgirl.

SPOILER.
Har endelig fået læst min første Johan Hex tegneserie som var en mini omnibus der var meget autentisk med livet i det Wild west blandt andet. Mit første bekendtskab med Johan Hex var i Batman animeret serie med episoden ShowDown som faktisk mener meget om filmens handling og var en crossover.

Timelinen i Johan Hex finder sted efter Nord og sydstaternes krig afslutter. Filmen er pumpet kan man tydelig se med alle de ekstra våben han har til rådighed hvor noget af stilen er taget fra James Bond. I tegneserien bruger han næsten kun sine revolver. En ting jeg så godt kunne lide ved filmen som ikke var i tegneserien var at han kunne snakke med de døde.

Vil mene den her er på Niveau med Dark Knight Rises.

Thomas

Hvorfor tager man en tegneserie helt og laver en film med, som INTET har med tegneserie helten at gøre udover navnet på hoved personen, nå jo det gør man fordi så er man sikker på at dem der har fulgt denne helt gennem hele deres barndom, står først i køen når den har premiere.
Min skuffelse var GIGANTISK, her er tale om en helt (Jonah hex) der er så #BADASS" at kun måske lige Wolverine og Deadpool kan hamle op med ham og så får man lavet sådan en skod film.
ØV øv øv Jimmy Heyward du er en klaphat.

Nikolaj

I forhold til dens kritik.

Måske ikke den bedste historie, men alligevel havde den noget som fanget mig.

Frank

Dårlig

Andreas

Havde ikke så høje forventninger til den, men den formåede alligevel at skuffe mig lidt. Det var lige kort nok.
Fint med action, men det var bare ikke tilstrækkeligt nok.

Al

Josh Brolin og Jonah Hex har fortjent meget bedre end dette.

Virkelig dårlig film og stakkels Hex, som om helvedes kvaler ikke har været rædsel og pine nok. Nu skal han trækkes gennem en ubrugelig møgbunke af en filmstisering, der minder ligeså neget om en western som en gammel krikke på vej til sæbefabriken. Fox ligner mere en imploderet plastikbombe end en sexbombe og kan vel efterhånden ikke bruges til meget andet end som standin for en oppustelug dukke eller badeand. Et skoleeksempel i hvordan man IKKE skal overføre et tegneseriehold til det store lærred eller lave film i det hele taget.

Claus

Enten er det dårligt manuskript, elendig instruktør eller også er filmen blevet klippet i stykker. Og det kommer da heller ikke som den store overraskelse, filmen er nemlig skrevet af Crank bagmændene Mark Neveldine og Brian Taylor. Og begge Crank film led under det samme problemer, en fuldstændig vild klipning der gør det umuligt at tage filmen seriøst. Filmen varer blot ca 80 minutter og det er måske ikke de længste 80 minutter du nogensinde kommer til at bruge, men det kan meget vel blive de kedeligste.

Jonah Hex : War and me took to each other real well. It felt like it had meaning. The feeling of doing what you thought was right. But it wasn't. Folks can believe what they like, but eventually a man's gotta decide if he's gonna do what's right. That choice cost me more than I bargained for.

Wayne

DC's antihelt Jonah Hex, er langt bedre i tegneserieformat.

Thomasuser/168689

Håber biograferne tager sig sammen og smækker den på plakaten.
Hex er den cooleste revolver svinger på tegneserie, håber de kan overføre det til film. Hvis Clinten bare var noget yngre, så han kunne spille rollen.

Daniel

Glæder mig, den skal jeg se. !!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.