Jomfruer fra rummet

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en gennemgående let grundstemning. Den indeholder enkelte scener med skænderier, ulykker, slåskampe og en stor eksplosion. En af disse scener er blodig. Filmen indeholder desuden mange scener, hvor personerne taler om sex og scener, hvor personerne har sex. Da ingen af disse scener er udpenslede, vurderes filmen til kun at kunne virke grænseoverskridende eller skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
09.02.2023
| |
1 time 26 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Jomfruer fra Rummet
|
Billetter

Komedien 'Jomfruer fra rummet' handler om Gustav og hans bedste ven Buller, som er ved at afslutte gymnasiet, og som kun tænker på sex. 

Gustav er håbløst forelsket i populære Barbara, som knap nok er klar over hans eksistens. Men drengenes liv ændres totalt, da et rumvæsen i skikkelse af en flot fyr ved navn Allan pludselig dumper ned fra himlen og flytter ind hos Gustav.

Uden at kende til Allans plan om at overtage jorden ved at forplante sig med flest mulige, danner Gustav og Buller et særligt venskab med ham. Det går dog op for både Gustav, Buller og Allan, at sex handler om meget mere end forplantning, og dén sandhed ændrer deres verden for altid.

Skal du se Jomfruer fra rummet?
(66 stemmer)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Henrik Plauborg

Jomfruer i rummet er en supersej romantisk komedie som handler
om vennerne Gustav og buller der får besøg af en jomfru fra en fremmed planet.Det forandrer to venners liv for altid.
Jomfru vil nemlig formere sig.Glæder mig til at se filmen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.