Vind biografbilletter hver uge

Jakob og Peter Plys

Tilladt for alle
Filmen har en hjertevarm og trist grundstemning. Den indeholder enkelte scener med let uhygge og mild dramatik. I en kortvarig scene ses soldater i krig. I en anden scene befinder hovedkarakteren sig alene i en dunkel skov indhyllet i tåge, hvor han bliver kortvarigt skræmt af skovens sære lyde. I en tredje scene falder hovedkarakteren ned i et stort hul og rammes i hovedet af en sten. I denne let bevidstløse tilstand ’ser’ han et mærkeligt elefantlignende væsen foran sig. Enkelte scener har et trist indhold – med figurer og mennesker, der kommer i affekt og føler sig forladte. Det triste og let uhyggelige indhold bliver imidlertid positivt forløst via filmens handlekraftige karakterer. Endvidere er filmen båret af Peter Plys’ underfundige humor og de komiske og elskelige tøjdyr. Og filmen skildrer et sjovt og hjertevarmt venskab mellem Jacob og Peter Plys. Det vurderes derfor, at filmen ikke vil kunne virke skræmmende på de yngste børn.

Se mere på medierådet.dk
11.10.2018
| |
1 time 44 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Christopher Robin
|
Versioner: se alle
2D - dansk tale, 2D - engelsk tale, Babybio, Red Barnet Galla
|
Billetter

Filmen 'Jakob og Peter Plys' (originaltitel: Christopher Robin)  er en live action-efterfølger om titelkarakteren og drengen Jakob fra Peter Plys-universet.

Disney lavede i 1977 den første tegnefilm 'The Many Adventures of Winnie the Pooh' (Peter Plys), og de klassiske håndtegninger er baseret på A.A. Milnes børnebøger. Senest kom Peter Plys - Nye eventyr i hundredemeterskoven i 2011.

Drengen er nu blevet voksen og er en forretningsmand, spillet af Ewan McGregor, og en dag dukker Peter Plys for at hjælpe ham med at få fantasien tilbage.

Mere omtale af 'Jakob og Peter Plys' følger...

Skal du se Jakob og Peter Plys?
(265 stemmer)

Instruktør

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Heidi

Kan se - og høre - at traileren er med dansk dubbing. Jeg håber ved gud, at vi får den i original version i biograferne også, det kan ikke passe, den ‘kun’ bliver vist som en børne/familie film.

Michelle B

Hey kommer der en premiere på den film i Esbjerg?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.