Cookie- og Privatlivspolitik

Jagtsæson

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en gennemgående humoristisk stemning. Der er en del scener med voldsomt indhold, som i nogle tilfælde introduceres meget pludseligt. En cykel-airbag folder sig ud ved en fejl. To biler støder let sammen. En kvinde fastholdes under vandet mod sin vilje. En person slår uventet en anden med et håndklæde. En person kastes voldsomt rundt i forbindelse med kitesurfing. En læge tvinger en skulder tilbage i led. En død hund kastes rundt. Desuden er der en række scener med dialog, der kredser om sex, en scene hvor et par skal til at have sex, lige som der i en scene følges tæt, hvordan to kvinder får intim-voksbehandling under skrig. Da det voldsomme og det seksuelle imidlertid ikke er udpenslet, da der ikke ses personer komme til skade, og da det voldsomme hurtigt afbødes af humor, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende eller grænseoverskridende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
03.10.2019
| |
1 time 32 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Jagtsæson
|
Versioner: se alle
2D, 2D (m/ danske undertekster), Babybio, Seniorbio
|

Den danske komedie  'Jagtsæson' handler den nyligt fraskilte singlemor Eva, som tager på wellness-weekend med barndomsveninden Marlene for at hjælpe hende gennem sin midtvejskrise.

Med på turen er også den nye unge kæreste til Evas eksmand, Isabella, som maser sig på for at overtage rollen som bedsteveninde for Marlene.

Turen får det absolut værste frem i pigerne, og deres venskab bliver sat på en voldsom prøve gennem bl.a. en uheldig omgang Brazilian waxing og en mislykket fasanjagt.

Så, kan Eva klinke skårene med Marlene, sikre et anstændigt forhold til Isabella og redde sin søns fødselsdag?

Publikum kan se frem til at krumme tæer, mens de tre kvinder gennemlever alt fra veninde-jalousi over fertilitetsbehandling, nye familiekonstellationer og lurende midtvejskriser.

'Jagtsæson' er instrueret af Tilde Harkamp og skrevet af folkene bag de succesfulde Klassefesten-film.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (386 votes)
4
3.2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "... filmen fremstår mere som en samling sketches end en medrivende historie - hvis få pointer i øvrigt bliver mejslet i granit, så vi virkelig, virkelig mange gange får at vide, at Eva er træt af Isabelle." (Thomas Brunstrøm)

 • Ekstra Bladet

  "De tre altdominerende hovedrolleindehavere gør såmænd, hvad de kan, men det er yderst begrænset, hvad de kan stille op med det pauvre forlæg og den stivbenede, umelodiske instruktion. De får en stjerne hver, så vi lander på tre i alt. Resten er bedst forbigået i tavshed." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  "Vi kan genkende Eva midt i den grovkornede humor, vi kan se hende komme ud for alt det, hun mindst af alt har lyst til at komme ud for. Og fordi vi kender Eva, og vi ved, at det bare er film, er det edderpineme hyleskægt!" (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "På trods af alle de åbenlyse inspirationskilder rammer ”Jagtsæson” helt ved siden af." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Klicheer er fast inventar i mange komedier, men her står de ligefrem i kø." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars

Skuffende oplevelse, ikke min form for humor

Lars Michael

Et godt forsøg på at lave en NY klassefest.

Men det bliver aldrig nogle succes fra kvinderne, ellers godt forsøg.

Nogle enkel skove scener imellem, men ellers må man da håbe på at HVIS de ville lave en 2 ere, så mere handling og mere sjov .

Jeg holder stadig mere af Klassefsten.

Kenneth

En forfærdelig omgang pladder hvor "humoren" er så hovedrystende ringe at det nærmest er en seværdig oplevelse i sig selv. En af de dårligste danske komedier nogensinde.

Maja

Virkelig god film

Sascha

jeg var helt vild med den her film. jeg syntes den er mega sjov og jeg grinede meget af den ! jeg var også vild med klassefesten

Palasse

KLASSEFESTEN-filmene er bestemt ikke noget at råbe hurra for, men JAGTSÆSON er så pivringe, at jeg ryster på hovedet blot af at tænke på det. Elendig film på så mange niveauer, at jeg ikke ved, hvor jeg skal begynde. Ærgerligt, for der er gode skuespillere med, som havde fortjent andet og mere..

Sandra

Fantastisk sjov film at se. Lattermusklerne blev brugt godt! Mille Dinesen er genial! Kan klart anbefales at se!

Ruben

Virkelig dårlig film, som er med alt alt for karikerede figurer, der slet ikke har noget dybde. Desuden er humoren meget plat, og alt for meget fald-i-en-bananskræl-humor. Meget promoveret film, som slet ikke står distancen.

CHARLOTTEuser/354019

Filmen er "den kvindelige model" af Klassefesten - et godt grin og tåkrummende humor - den kan anbefales.

Charlotte

Meget sjov film, men ikke sådan at jeg havde ondt i maven over det

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.