Cookie- og Privatlivspolitik

Irréversible

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
21.11.2003
| | |
Irréversible
|
Versioner: se alle
Straight Cut, Særvisning
|

I Gaspar Noés franske drama 'Irréversible' bliver en nats brutale begivenheder skildret i baglæns kronologi. I rollerne finder vi Monica Bellucci og Vincent Cassel.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (14 votes)
3.3
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Som i Memento starter filmen med slutningen og arbejder sig bagud i tid, så man langsomt får flere og flere brikker til det fulde billede af historien. Til at starte med ved vi bare, at en pige ligger på hospitalet, og to venner forsøger at finde gerningsmanden og hævne sig. Men hvad skete der egentligt, og hvem gjorde det?

Det er en vældig interessant og spændende oplevelse at være med på den omvendt fortalte hævnhistorie. Det er samtidig meget intenst filmet med nogle utrolig vilde håndholdte kamerabevægelser.

Filmen skifter så rytme den sidste halve time. På dette tidspunkt er alle brikkerne kommet på plads. I stedet for spænding forsøger instruktøren nu at blive filosofisk og prøver at retfærdiggøre baggrunden for at filmen skulle vises baglænst på en kunstnerisk måde. En noget underlig blanding af horror og uelegant lommefilosofi.

Lars Michael

Mere en barsk film, end en god film.
Mere forvirret lavet, og hvad er mening med den her film.

Wayne

følger. Magt og afmagt - og om at hævne. Voldtægtsscenen er central og meget omtalt - en temmelig barsk film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.