Cookie- og Privatlivspolitik

Insidious

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
09.06.2011
| |
1 time 43 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Insidious
|

I 'Insidious' spiller Patrick Wilson og Rose Byrne et forældrepar, som må redde deres søn, som ligger i coma, fra overnaturlige kræfter.

Josh og Renai lever lykkeligt sammen med deres tre børn, og de er netop flyttet i nyt hus.

Deres ældste søn Josh kommer ud for en ulykke, og det bliver starten på en række uforklarlige hændelser, som bliver mere og mere voldsomme.

Hvad er det, som hjemsøger den lille familie?

Skaberne af 'Saw' og 'Paranormal Activity' er gået sammen om 'Insidious', en sindsforvridende gyserfilm, der tager dig med på en rejse ind i det ukendte.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (298 votes)
4.7
2.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "Til at begynde med kommer uhyggen ganske fermt snigende og hjertet er oppe i halsen flere gange. Efterhånden som det uhyggelige bliver mere konkret, kommer ligegyldigheden desværre galoperende stadig hurtigere." (Jacob Wendt Jensen)

  • Jyllands-Posten

    "Rent ud sagt: Den er komplet åndssvag fra første til sidste billede og garneret med et lydspor og en elektronisk musik så hvinende og skinger, at den river splinter af tilskuerens trommehinder." (Johs. H. Christensen)

  • Politiken

    "... såvel karakteropbygningen som ambitionen om at genfinde lydenes og lyssætningens go'e gammeldags snigende gys opgives for kaotiske kampe med gyselige ånder og den middelalderlige Fanden af en børnelokker, mere gammelsdags end go'. Ufrivillig selvparodi og forudsigelighed lurer på uforklarlighederne, nok så lumsk." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Da en dreng med særlige evner farer vild i en anden dimension (det såkaldte Astral Plane), hyrer hans familie nogle eksperter, som skal hjælpe med at bringe ham tilbage. Der er rigtig mange ting i plottet, der bringer tankerne tilbage til Poltergeist, men Insidious fungerer desværre på ingen måde lige så godt som den gamle 80'er klassiker. Der er nogle visuelt spændende billeder, da de hen mod slutningen bevæger sig ind i the Astral Plane. Men ellers er det hele utrolig forudsigeligt, plat og kedeligt.

Emil

Men ikke så uhyggelig som andre siger synes jeg. Men stadig god gyser, den her nogle uhyggelige øjeblikke.

sandra

Fantastisk gyser, jeg er helt vild med sådan en slags film.! HELE VEJEN IGENNEM! Både 1'eren og 2'eren! Glæder mig sindsygt til 3'eren kommer ud! :D

Star

en god gyser jeg glæder mig til 2,ern den bliver nok mere uhygglig

Sarah

Denne gyser er ligesom en gammel gyser, men på en ny måde. Den har det hele! Se den med god lyd, helst når det er mørkt og nyd den! Jeg så den med min veninde først. Hun skreg konstant og jeg fik konstant chok. Så den med nogle af mine venner og der blev holdt for øjenene, siddet med benene trukket op under sig selv... Den er god! Endelig en GOD gyser. Se den!

FilmSeerenuser/1072417

Lovende film, fyldt med scaryhed til eftertanke. Selvom den ikke har de ordentligste dæmoner at præsterer så er den alt i helhed ret god

Marilyn

Så er der noget at glæde sig til!!!! Der kommer en 2'er af denne fantastiske film håber bare den kan holde forventningerne!

Ivalo

Dårligeste gyser ever, han ligner jo darth maul!!!!!

DJT

gennemsnitsanmelderen 16 år herinde? Insidious minder IKKE om Paranormal Activity, men derimod om Poltergeist...som I nok ikke kender til, før der engang kommer et remake...

Nicolaiuser/319840

jeg tror den er lidt uhyggelig

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.