Cookie- og Privatlivspolitik

In The Bedroom

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
24.05.2002
| |
2 timer 10 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
In The Bedroom
|
In the Bedroom plakat

Matt og Ruth Fowler og deres voksne søn Frank er en normal, harmonisk familie i en mindre by i Maine. Matt – som er den lokale læge - elsker at tage på fisketur og hans kone Ruth leder skolekoret. Sønnen Frank er hjemme på ferie efter sit første år på college.
Frank er forelsket i Nathalie – en ung mor, der endu ikke helt er blevet skilt fra sin mand Richard, hvis familie ejer den lokale konservesfabrik. Det river Richard i brystet at være vidne til at hans kone fjoller rundt med en anden mand, og inden længe sker en frygtelig tragedie der nær splitter familien Fowler totalt.
Som en af de bedst anmeldte film i USA i år og med ikke mindre end fem Oscar-nomeringer, bla. for bedste kvindelige hoved- og birolle, er In The Bedroom en absolut must-see film, for dem, der mener at amerikanske film er andet og mere end højpotent pyroteknik og tyndbenet teeny-bop.
Filmen brænder sig fast – og psykologien er ikke for sarte sjæle.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (5 votes)
4.2
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Retfærdiggør tabet af en elsket søn et mord?

Vi efterlades til vores egne tanker, og spørgsmålet - er deres liv er bedre efter det?

S. Rico

Super velspillet film om takling af sorg og hvordan det kan påvirke os forskelligt. Hvis det ikke havde været for den kliche agtige selvtægts slutning, ville det klart være en film til 5 stjerner.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.