Cookie- og Privatlivspolitik

Identity Thief

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
04.04.2013
| |
1 time 51 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Identity Thief
|

Komedien 'Identity Thief' handler om Diana, der i udkanten af Miami svinger kreditkortet, som det passer hende.

Der er bare en lille hage ved det: id-kortet, hun bruger til at finansiere sit shoppeorgie, tilhører Sandy Bigelow Patterson, en helt almindelig forretningsmand fra Denver.

Da han opdager, at nogen har overtaget herredømmet over hans økonomi, rejser han sydpå for at konfrontere kvinden, der har tiltusket sig komplet adgang til hans liv.

Men selvom der ikke er meget hårdkogt kriminel over identitetstyven, erfarer Sandy hurtigt, at det ikke er helt så ligetil at erobre sit navn tilbage.

I 'Identity Thief' spiller Jason Bateman (Juno) den bestjålede Sandy, og Melissa McCarthy (Brudepiger) lægger skikkelse til identitetstyven. 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (112 votes)
3.3
1.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... [lander] i forsøget på at levere både latter og dybde lige lukt mellem to stole og bliver aldrig rigtig hverken lattervækkende eller rørende." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "Historien er kliché-fyldt, og personligt kan jeg ikke se det sjove i 'tyk kvinde rammes i hovedet med tunge ting', 'tyk kvinde mejes ned af bil' osv. ..." (Niels Lind Larsen)

 • Ekstra Bladet

  "... det kommer alligevel som et mindre chok, hvor talentløs og ringe 'Identity Thief' er både udtænkt og eksekveret. Der er stort set ikke et eneste forsonende element her, og de 111 minutter føles lige så lange som en dansk vinter." (Henrik Queitsch)

 • Politiken

  "Filmen vil også gerne være både familiekomedie, road-movie og bidrag til den velkendte subgenre 'rejsekammerater mod deres vilje'. Resultatet er noget pinagtigt rod." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Det er identitetstyveri i dobbelt forstand. Uover at titlen beskriver handlingen i filmen ret præcist, så er filmen i sig selv også et identitetstyveri af den fremragende "Midnight Run" fra 1988 med De Niro og Charles Grodin. Det føles dog ikke som plagiat, men i langt højere grad som en homage til den klassiske actionkomedie. Det bliver eksempelvis ret tydeligt, når Agent Alonzo Mosely's berømte replik "I'm Mosely!" fra Midnight Run bliver til "I'm Sandy Patterson!" i Identity Thief. I begge tilfælde bliver replikken anvendt som en konfrontation af den rigtige Mosely hhv. Patterson. Filmen er således ikke særlig original, men det er fin underholdning, hvis man er i humør til en actionkomedie i stil med Midnight Run eller Planes, Trains and Automobiles. 3½ stjerner.

Wayne

Det er svært at holde med en person som uhæmmet udnytter andres identitet og stjæler deres penge.

Selvom filmen er fjoget og overdrevet, så flytter den sig undervejs og ender som en hæderlig komedie.

Marilyn

ved ikke om jeg skal vente til DVD'en. Det virker lidt som en af de der komedier man har set før?

schmidtbanden

God og skæg film, der passede perfekt til hygge-biograf-dag med yngste datteren på 12 år og mig.
God humor og sjov historie, der giver stof til eftertanke..i forhold til brug af internet og ligende!!1

Peter

Mange års absolutte bundskraber.
Man sidder og krummer tæer over hvor lavt en amerikansk komedie kan synke.
På trods af en pænt fyldt biografsal var der ikke et eneste latterbrøl i hele filmen og den eneste der må have moret sig var billetsælgeren over at folk har betalt penge for at se filmen.

Jeff

A lot of nonsense and a few cheap laughs. Bateman and McCarthy are okay, but they're pretty much wasted here.

Shannon

Kære Kino
Hvorfor kan man ikke bestille billetter til Identity Thief
Lørdag den 13 april? Er det pga CPHPIX?
Kh Shannon

Shannon

Tak for hjælpen Line :) Jeg bestiller på mandag. Kh Shannon

ChellaMussen

Jeg synes det var en god og mega sjov film.
Jeg synes faktisk folk skal gå ind og se den.

AufVideoSehen

Amerikansk komedie af værste skuffe. Fjollet, skabet og temmelig umorsom. Spar pengene og se den på video eller fjernsynet engang når du alligevel ikke har andet at lave ellet svigermor er på besøg.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.