Cookie- og Privatlivspolitik

Ice Age: Den vildeste rejse

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en humoristisk grundstemning, men indeholder også en del dramatisk action. I flere scener flygter hovedfigurerne fra farlige, flyvende forfølgere, og i andre trues de af en voldsom naturkatastrofe. Da handlingen imidlertid foregår i et urealistisk animeret univers, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
07.07.2016
| |
1 time 34 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Ice Age: Collision Course
|
Versioner: se alle
3D - dansk tale, 2D - dansk tale, 3D eng. tale (u/undertekster), 2D - eng. tale (u/undertekster), Babybio - 2D
|

I animationsfilmen ’Ice Age: Den vildeste rejse’ er det forhistoriske væsen, Scrat, igen på jagt efter sit elskede agern.

Det fører ham denne gang på en rumrejse, hvor gnaveren uheldigvis igangsætter en serie af begivenheder, der truer med at udrydde hele verden.

Nede på Jorden må de umage venner, bestående af mammutten Manny, sabeltigeren Diego og dovendyret Sid, drage ud på et farefuldt eventyr for at klare skærene.

’Ice Age: Den vildeste rejse’ er den femte film i serien om de forhistoriske dyr, der havde sin begyndelse i 2002. Animationsfilmen er en direkte efterfølger til Ice Age 4, hvor gruppens eventyr foregik på havet.

De danske stemmer leveres bl.a. af Jens Andersen, Ellen Hillingsø, Michael Carøe og Thomas Mørk. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (973 votes)
4.2
3

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... er så tempofyldt og pakket med slapstick, at det giver mindelser om gamle Disney-tegnefilm." (Jeppe Krogsgaard Christensen)

 • BT

  "... var man ellevild med de forrige 'Ice Age'-film, så kan man sikkert også fornøje sig med de genkendelige figurer og de morsomme 3D-briller." (Birgitte Lorentzen)

 • Ekstra Bladet

  "De fire første film [...] evnede at engagere og underholde både store og små, men film nummer fem [...] er desværre blot den sløjeste tur i 'Ice-Age'-universet." (Jacob Ørsted)

 • Politiken

  "... er vanen tro underholdning med masser af tosset fantasi rullet ud i et meget af tiden vanvittigt opskruet tempo." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lukasuser/526558

Hvorfor ingen engelsk version? Dem, der har sat denne film i de danske biografere burde få en eller anden form for straf...

Marie Bille

Hej Lukas,

Filmen har været vist i biografen på engelsk. Men eftersom filmen fik premiere i starten af juli er der ikke mange biografer, der stadig viser den. De pågældende biografer har så valgt at have den danske udgave, fremfor den engelske. Sikkert fordi de vurderer, at der er et større publikum til den danske version.

Mvh Marie, kino.dk

Pontida

We have fun with Ice Age

Oliver Larsen

Fantastisk

janususer/351176

IceAge er blevet til en teenagerfilm der forsøger at pådutte publikum emner som dating, bryllup, feminisme og generel plat og fordummende humor.

Alt for lange sætninger, for mange floskner.
For lidt spænding og alt for mange animationer, der til tider var så rodet at man tænkte på om animatorerne havde fået lidt for frie hænder.

Alt i alt kedelig og ligegyldigt, efter 30 min sad jeg og tænkte på om den ikke snart var slut. Man ved bare når der er uro i salen at filmen ikke fanger.

Hilsen far til 2 piger på 3 og 5 år.

Lindauser/311805

Ikke så morsom, som de forrige.

Sanaz

En skuffende oplevelse.

Mie

Sjov film siger de to piger på 7 og 8 år, der var rigtig godt underholdt. Til tider lidt skræmmende og uhyggelig for lillesøster på 4 år. Men alt i alt fin film for hele familien:-)

Miss Stefani

...men der vist ved at være kogt nok suppe på den historie...

Birgit Fisker

En skuffende oplevelse, tror de skal holde mens legen er god.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.