Cookie- og Privatlivspolitik

Ice Age (2002)

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
22.03.2002
| |
1 time 21 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Ice Age
|

I animationsfilmen 'Ice Age' vader tusinder af forhistoriske pattedyr sydpå for at undgå kulden, men den uldne og ensomme Manfred går mod Nord.

Manfred er en vrangvillig og sarkastisk mammut, og det huer ham ingenlunde at skulle slå følge med Sid - et uhyre selvsikkert og noget irriterende dovendyr.

'Ice Age' blev starten på en franchise med fem film i alt.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (26 votes)
4.4
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Man kan kun elske denne sjove, rørende og meget originale film.

Segoyuser/116755

En film efter min humor, har set den flere gange og griner atter , selvfølgelig kom der flere grinebidder med scrat, alle de andre.

Emil

Jeg elsker den her film, den er ret sjov. Sid er den sjoveste og bedste karakter i filmen, og i serien.

Simon

'Ice Age', er en af de morsomste film nogensinde. Elsker alle scenerne med Scrat. Det er næsten en slags 'Tom og Jerry' humor, bare med en nød og et, hmmmm, fortids dyr? Ihvertfald er 'Ice Age' er af de allersjoveste film nogensinde lavet. Plottet er også rigtig godt.

Wayne

Og selvfølgelig skreg det på flere film i serien. Sid tror alle elsker ham - og det ender de så med at gøre, og Scrat burde have sin egen film.

Muggauser/8186

Så hylende morsom og ekstrem fed! Elsker historien og den animatiske måde filmen er lavet på. De fyrer de fedeste jokes og kommentare af.. Sid, er bare genial. For sprødt påfund!! Synes også at Ice Age 2 og 3 er eminente, men det er jo klart nok efterfølgere. De kører stillen :) For fede film!!

Nogenuser/12232

den er meget fed og det virker godt

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.