Cookie- og Privatlivspolitik

I, Robot

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
20.08.2004
| |
1 time 53 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
I, Robot
|

I filmen 'I, Robot' er robotter blevet fast bestanddel af en normal husholdning.

Alle har tillid til androiderne – alle pånær den småparanoide politimand Spooner, der efterforsker, hvad han mener er en forbrydelse begået af en robot. Sagen leder Spooner på sporet af en langt mere frygtindgydende trussel mod hele den menneskelige race.

'I, Robot' har Will Smith i hovedrollen. Filmen solgte 141.000 billetter i de danske biografer.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (56 votes)
3.9
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

I, Robot er en af de slags film man har set før, og så måske ikke alligevel.

Boris

Fed film med action. Jeg blev bange for de robotplæneklippere der var i filmen. Det kan man perspektivere til fra ens egne haha. Ellers super god film!

Frederik Emil

Var rigtig positiv over hvor god den egentlig var, første gang jeg så den. Så gik der en håndfuld år, og jeg tænkte at nu var tid til at se irobot igen. Der var et par ting, som ikke helt var som jeg kunne huske i løbet af filmen - og da vi kom til slutningen var det en fuldstændig anden slutning end den første jeg havde set. I den første jeg så, sprang han sig selv i luften med en håndgranat til sidst. I denne 'nye'/anderledes slutning dræber han ikke sig selv, men derimod lader han dem komme og hente deres veninde/datter eller hvad hun er.
Jeg kunne MEGET bedre lide den alternative/nye slutning. Det var så underligt at se en film, som jeg havde set et par gange før, og altid godt kunne lide, og så var der lige pludselig en ny slutning, som var endnu bedre end den første. Den skal jeg snart se igen!

Nikolaj

I "I, Robot" følger vi en politimand der lever i en verden hvor robotter er blevet en normal del af hverdagen. Filmen er meget actionpræget, men med de etiske spørgsmål der bliver lagt op til, sørger filmen for at holde et godt spændingsniveau hele vejen igennem.

Det helt store etiske spørgsmål i filmen er hvornår man kan kaldes menneskelig, og om hvorvidt man kan kalde en robot menneskelig? Det resulterer i nogle rørende og fængende scener! Will Smith leverer en fin præstation i en af hans mere "alvorlige" roller, men hans drengede charme formår dog stadig af skinne igennem op til flere gange!

"I, Robot" er for dem der gerne vil have en god omgang action, men hvor der dog også er et plot med en dybere handling!

Maria

Jeg elsker I, Robot. Jeg elsker Will Smith's karakter og hans holdning til fremtidens robotter. Og så elsker jeg at der lige findes en undtagelse til hovedreglen. ;)

Frank

Okay film

Jeff

Not one of Smith’s best. The story is weak and the acting isn’t much better. The robot effects are good though.

S. Rico

En nærmest typisk Will Smith film, hvor man er garanteret cool og lækker underholdning krydret med en intelligent historie.

Wayne

Gammelkendt frygt - hvad sker der hvis robotter kan tænke selvstændigt, og har følelser? Og hvem kan man stole på.

Kian

,.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.