Vind biografbilletter hver uge

I morgen danser vi

Tilladt for børn over 11 år
Filmen veksler mellem en varm, romantisk og trist stemning. Der er flere sex-scener, hvor to personer onanerer og får et blowjob. I en scene kommer to personer op at slås. I en anden scene ses en persons forslåede og blodige ansigt. Sex-scenerne er imidlertid ikke udpenslede. Derudover skildres en varm og romantisk relation mellem de to hovedkarakterer. Det vurderes på den baggrund, at filmen kun vil kunne virke grænseoverskridende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
21.11.2019
| |
1 time 53 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
And Then We Danced
|
Versioner: se alle
2D, Særvisning m. intro
|
Billetter

Filmen ’I morgen danser vi’ er et romantisk drama om dans, traditioner, seksualitet og kærlighed.

Merab er en ung danser i Georgiens nationale dansekompagni, hvor han følger i familiens fodspor, og drømmer om en karriere på de største scener. Da en ny danser dukker op til træning en dag, står Merab over for en ny konkurrent, men også en mand der vækker et unægteligt begær i ham.

Merab må nu navigere konflikten mellem det traditionsfyldte georgiske dansemiljø, maskulinitet og seksualitet med sin fremtid på spil.

Filmen lægger sig op ad klassikere som Flashdance med energifyldte dansescener, og tilføjer elementer fra den populære Oscar-vinder Call Me by Your Name med sin forførende romantik.

’I morgen danser vi’ er instrueret af svenske Levan Akin, der har georgiske rødder. Dansefilmen er Sveriges officielle bud på en Oscar-nominering og kan derfor betragtes som Akins gennembrud. (Copyright: kino.dk)

Skal du se I morgen danser vi?
(32 stemmer)

Instruktør

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.