Cookie- og Privatlivspolitik

I min datters navn

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en trist grundstemning, og den indeholder flere voldsomme scener, hvor hovedpersonerne er ulykkelige eller kommer til skade. I én scene kører en familie galt, og et barn ligger livløst på bagsædet efter uheldet. I en anden scene bryder en mand grædende sammen, da han får at vide, at hans datter er død, og man ser herefter flere klip af datterens lig. I en tredje scene fortæller en ung pige, at hun er blevet voldtaget, og man ser i flashbackglimt, at en mand nærmer sig hende og tager fat i hendes ben. Da der ikke dvæles ved ubehagelige detaljer, og da fortællingen foregår i et roligt tempo, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
21.09.2017
| |
1 time 27 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Au nom de ma fille
|

Filmen 'I min datters navn' er baseret på den sande historie om André Bamberski og hans datters død.

Faren modtager den frygtelige besked om, at hans 14-årige datter Kalinka er død på en ferie med sin mor og stedfar i Tyskland.

Datterens død var en ulykke, men Bamberski tror det forholder sig anderledes, og han ender i en lang kamp for retfærdighed.

'I min datters navn' er en fransk-tysk produktion med to af de respektive landes mest prominente skuespillere på rollelisten.

Rollen som den sørgende far bliver spillet af Daniel Auteuil fra bl.a. Min bedste ven, og stedfaren spilles af Sebastian Koch, som har medvirket i dramaet Den danske pige.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (17 votes)
4.7
3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Politiken

    "Det er en spændende historie i første halvdel af filmen, hvor Bamberskis detektiviske arbejde udspiller sig. Mere udmarvende, ensformigt og op ad bakke bliver det efterhånden, som man følger hans seje kamp imod bureaukratiets vindmøller år efter år [...]" (Kim Skotte)

  • Weekendavisen

    "[...] den er klippet tæt og smukt skåret til. Karaktererne overbeviser som andet end klicheer og statistiske konstruktioner." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Gitte Rysgaard

Den er virkelig værd at se, den fortælle en barsk historie, samt hvordan systemet svigter.

Evauser/254571

fremragende

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.