Cookie- og Privatlivspolitik

I Love You, Man

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
19.06.2009
| |
1 time 45 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
I Love You, Man
|
'I Love You, Man' handler om Peter Klaven (Paul Rudd) der efter sin forlovelse opdager, at han står uden en kandidat til rollen som forlover. 

Løsningen bliver "mande-dating", som resulterer i nogle bizarre situationer, ind til han møder Sidney Fife (Jason Segal), som han med det samme falder for. 

Noget der sætter Peters forhold til sin drømmekvinde på en hård prøve og Peter må vælge mellem sin forlovede eller sin nye "ven".

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (476 votes)
4.3
3.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... med hans rammende portræt og et tilpas skævt manuskript er 'I Love You, Man' lige akkurat så uforudsigelig, at den holder sig morsom." (Ann Lind Andersen) ()

 • Ekstra Bladet

  "... hvis man tror, det involverer en række hormonforstyrrede vittigheder om sex, homoer, luftguitar og prutter, så har man fuldstændig ret. På den led er skabelonen klassisk, men Paul Rudd og Jason Segel, som begge var med i 'Knocked Up' og ' Forgetting Sarah Marshall', fylder den glimrende ud." (Kirstine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "Undervejs overraskes man af et par pudsige scener, men som helhed er den film så træls og ligegyldig, at den er glemt, før den er set til ende." (Johs. H. Christensen) ()

 • Politiken

  "... et vellykket [bromance- ]eksemplar, som man måske ikke ligefrem elsker, men som det til gengæld er svært ikke at holde af." (Erik Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

fra den bedre ende af skalaen - mange gode ideer, og mange gode grin. Kan klart anbefales.

Muggauser/8186

Spøjs film, ikke lige hvad man havde forventet. Ikke noget, at skrive hjem om, men okay underholdende :D

Auser/327239

Expected cute-funny, but it was much better!

ERIKuser/342975

Underholdende sjov og "fed" film

Gitte NHuser/160065

Filmen var ikke som andre film, så derfor overraskende og sjov.

Marie-Louise

Super grineren :D

Masha

Umiddelbart synes jeg ikke at filmen lød til at være så fantastisk da jeg læste om den, men men men, jeg ændrede hurtigt mening kort tid efter filmens start. :) Det er en mega sjov kombi af chickflick og humor. Selvom man ikke er den største tilhænger af de typiske de-mødes-bliver-forelsket-kommer-sammen-støder-på-en-forhindring-løser-problemet-og-lever-lykkeligt-til-deres-dages-ende film, så vil man få sig et godt grin ud af denne her.

Malouuser/551987

filmen så i traileren ud til at være ét stort grin hele vejen igennem. Men efter jeg havde været inden og se den i biografen, var jeg lidt skuffet. Jeg havde ikke grint højt mange gange og gik ikk ud med en fantastisk følelse i kroppen - bare følelsen: Nå, jamne så har jeg også prøvet det...

michelle

Virkelig skøn film. Så den en fredag aften inden en tur ud i nattelivet og den var en perfekt start. Sjov, replik realistisk og virkelig underholdende.

Cecilie

Man tror altid at man kan gætte plottet i denne slags film, men i I love you, man så er der så mange muligheder så man bare må vente at se. Det er sjovt at se at hele salen griner næsten konstant, af det gang på gang virkelig gode jokes.. ! Skuespillerne er rigtig gode i deres roller specielt Paul Rodd, der virkelig fanger en. Der er mange ting i filmen man selv kan genkende, men alligevel er der bare så mange twist i så den bare rammer alle.
Helt sikkert - Se den !

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.