Cookie- og Privatlivspolitik

I kærlighedens navn

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
05.12.2013
| |
1 time 20 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
I kærlighedens navn
|

I dokumentarfilmen 'I kærlighedens navn' er drømmen om den perfekte familie omdrejningspunktet.

Filmen følger nogle amerikanske, utilpassede unge, der med deres forældres samtykke er blevet tvangsfjernet fra deres hjem og anbragt på en opdragelsesanstalt midt i Utahs ørken - langt væk fra Hollywoods glamourøse liv og forstædernes middelklasseidyl.

Fortællingen om teenagerne, der ikke har levet op til deres forældres forventninger, flettes sammen med instruktørens personlige refleksioner over middelklasseidealet og hans egen opvækst.

’I kærlighedens navn’ er instruktøren og forfatteren Jon Bang Carlsens 42. film og den er et eksempel på den særegne filmstil, han har udviklet gennem årene, hvor fiktion og dokumentarisme kombineres.

Den såkaldte iscenesatte dokumentarisme, rekonstruerer udsnit af virkeligheden og skaber en poetisk og subjektiv repræsentation af en given situation. Hans mest kendte værk er dog fiktionsfilmen ’Ofelia kommer til byen’ fra 1985.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1 vote)
3
0

Instruktør

Instruktører

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.