Cookie- og Privatlivspolitik

I Feel Pretty

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en gennemgående humoristisk stemning. Der er enkelte scener med lettere voldsomt indhold. Flere gange falder og slår centrale personer sig. En scene er lettere uhyggelige p.g.a. af et voldsomt tordenvejr. I enkelte scener ses voksne vrede eller grædende. I en enkelt scene ses et samleje, som dog ikke er detaljeret eller udstiller nøgenhed. Da det voldsomme imidlertid ikke er langvarigt eller udpenslet, og da det fremstilles i et humoristisk skær, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende eller grænseoverskridende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
31.05.2018
| |
1 time 50 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
I Feel Pretty
|
Versioner: se alle
2D, Babybio, Seniorbio, Girl's Night Out
|

'I Feel Pretty' handler om Renee, en helt almindelig newyorker i 30erne, der drømmer om et glamourøst arbejde og den store kærlighed, men desværre lider af så lavt et selvværd, at hun aldrig lykkes med noget.

Renee er overbevist om, at hendes liv ville blive bedre, hvis bare hun var smukkere. Og så sker det! En dag slår Renee hovedet til en spinning-time, og da hun vågner, ser hun pludseligt sig selv som toplækker – faktisk intet mindre end gudeskøn.

Det nye ”forvrængende” selvbillede betyder, at Renee fra dag til dag opnår en frygtløs selvtillid, der på rekordtid giver hende en kæmpe forfremmelse, nye smarte veninder og opmærksomhed fra alle de mænd, der plejede at ignorere hende.

Men midt i hendes selvrealisering mister Renee også langsomt kontakten til, hvem hun engang var, og rundt om hjørnet venter øjeblikket, hvor Renee må opdage, at hun udadtil er den samme pige som altid. 

'I Feel Pretty' har en af USA’s mest populære kvindelige komikere, Amy Schumer (Trainwreck), der er kendt for sin forfriskende fandenivoldsk tilgang til emner som feminisme, køn, krop og sex, i hovedrollen.

Komedien byder udover Schumer på Michelle Williams i en stor birolle, mens det er instruktørparrets spillefilmsdebut efter at have skrevet manus til filmene Single i New York og Elsk mig igen. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (206 votes)
4.3
3.6

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... en helt igennem god og hjertevarm film. Samt ikke mindst en utrolig vellykket komedie - som man ellers ikke ser mange af i disse år ..." (Sanne Søndergaard)

 • BT

  "Selv om moralen om, at skønhed kommer indefra, er sympatisk, er den måske også lige til den banale side." (Thomas Brunstrøm)

 • Filmland P1

  "Det skulle havde været en film, der sætter kvindekroppen fri og brænder alle de tåbelige idéaler [...]. I stedet får den sat en smældfed streg under kvindekroppens store betydning for status, selvværd og seksualitet." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "... komikeren Amy Schumer leger med [...] Abby Kohn og Marc Silversteins til tider helt bevægende komedie om den unge kvinde Renee ..." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "'I Feel Pretty' lægger op til at være en tiltrængt satire over forløjede skønhedsidealer, men ender med at blive en tandløs romantisk komedie med den velkendte morale, at det er det indre, der tæller. " (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "Filmen er blevet kritiseret for ikke at være ekstrem nok. Schumer er ikke svært overvægtig, problemerne er i luksusklassen, selvhadet savner intensitet osv. Og jo, point taken, men jeg synes nu, at filmen gør det godt på mainstream-manér." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Kunne have været god, for temaet er godt. Er ydre skønhed vigtigere end den indre? Men den ender desværre bare som plat humor.

Katja

Selvom det virker lidt modstridende .. det der med, at filmen skal få os (piger) til at føle os mere tilpas i vores kroppe og højne vores selvværd - SAMTIDIG med at filmen også er en kæmpe fortaler for, at kvinder tager sig bedst ud med makeup.. så synes jeg alligevel, at filmen gør det meget godt..

Men jeg er også vild med, at Amy Schumer ikke ligner alle andre og at hun tør skeje sig ud..

Jeg havde blandede forventninger, inden jeg så filmen.. men jeg var i godt humør da jeg forlod biografen og havde fået en masse gode grin undervejs i filmen.. så jeg kan sagtens anbefale filmen :)

Segoyuser/116755

Filmen har nogle gode ting så som at elske den du er som du er, at dit syn på din person som kvinde "ofte" bliver skævt pga. medier, andres udsagn i dine omgivelser.

Den får 3 stjerner fordi den var ok, synes den er lidt poppet, ik helt realistisk af og til, men dog et par gode , husk lige ....

En let film som ikke kommer på hylden.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.