Cookie- og Privatlivspolitik

I Am Number Four

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
17.03.2011
| |
1 time 45 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
I Am Number Four
|

I 'I Am Number Four' er John (Alex Pettyfer) en helt speciel teenager, der gemmer sin egentlige identitet for at passe ind med gymnasiets øvrige elever.

Sammen med sin værge og beskytter, Henri (Timothy Olyphant), er John på flugt fra en mystisk dødspatrulje, som er udsendt fra en fjern planet for at udrydde de sidste ni overlevende fra planeten Lorien.

John tilhører en helt speciel race af supervæsner, der besidder overnaturlige kræfter. Tre af hans slags er allerede blevet dræbt - han er nummer fire.

John og Henri slår sig ned i den lille flække Paradise, Ohio, og bereder sig på endnu et kort ophold inden de må flygte videre. Denne gang går det dog anderledes, da John møder Sarah, der er lige så ensom som ham selv.

'I Am Number Four' har elementer fra både ’Twilight’ til ’X-Men’ og er instrueret af D. J. Caruso, bedst kendt for sin Hitchcock-inspirerede thriller ’Disturbia’ (2007).

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (624 votes)
4.9
2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Den Michael Bay-producerede teenagefilm er udstyret med billige CGI-skurke og -effekter, men man skulle tro, at den også var skrevet af en computer. ... mange spørgsmål, der aldrig forklares i denne harmløse, men hjælpeløse popcornfilm. Desværre lægges der hårdt op til efterfølgere. Oh ve, oh skræk." (Iben Albinus Sabroe) ()

 • BT

  "... for klodset til andet end at imponere i korte glimt." (Jacob Wendt Jensen) ()

 • Ekstra Bladet

  "Usammenhængende sci-fi historie møder highschool-mobbedrama tilsat klicheer, halvkiksede special effects og tidens toner. Og det forvrølede plot er ikke bare ufrivilligt komisk, men også så firkantet skåret ud, at man kunne undervise i geometri efter det." (Kirstine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "... tager mildest talt ikke sig selv alt for alvorligt, men får leveret en ganske tæt, truende grundstemning, et par slagkraftige gys og ikke mindst en storslået tåbelig finale..." (Jakob Levinsen) ()

 • Politiken

  "... alien-filmens svar på vaniljekransen: noget sødt, krydret og crunchy uden om ... ingenting." (Søren Vinterberg) ()

 • Weekendavisen

  "... en solid genrefilm... Det er nonsens, men forjættende nonsens." (Bo Green Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Superman, Twilight mfl.

Ung mand med specielle kræfter, møder pige og forelsker sig. De møder en masse modstand.

Nogle ret grinagtige aliens trækker historien ned, men actiondelen er ok.

Tina

Jeg syntes at filmen er rigtig god, det er dog synd at den lagde så meget op til en toer, og at der så ikke kommer nogen.

kim

det er en super fed film og der er en historie i den tingene sker ikke bare bum bum bum men der er en grund til at det sker.
slutningen er ikke den bedste den ligger lidt for meget op til en 2.
se den det er det vær.

Frank

Dårlig film

Anonymuser/0

Jeg synes ikke skuespillernes præstationer var specielt overbevisende.. Desværre kan det rive en film grusomt ned i karakter hos mig. Den var fin nok, men den kom på det forkerte tidspunkt. Man kan godt få for meget af Sci-Fi-film, hvis det er det eneste på markedet i en sæson.. Undervisning til skuespillerne og et andet udgivelsestidspunkt og den havde fået en 4. stjerne ;)

Nicoline

Jeg så I Am Number Four for første gang i biografen og jeg kan ærlig talt ikke helt huske om jeg synes den havde været god eller bare okay. Nu da jeg lige har set den igen for anden gang, er den så meget bedre end hvad jeg husker.
Filmen er spændende hele vejen igennem, virkelig godt lavet med alle effekterne osv., skuespillerne er super dygtige, der er tilpas med action i forhold til hvad jeg godt kan lide, der er kærlighed men det bliver på intet tidspunkt for sukkersødt og sidst men ikke mindst er der til tider, ikke ofte men til tider, nogle sjove kommentarer og humoristiske indslag hvilket bare sætter prikken over i'et på denne film. Handlingen i filmen synes jeg er virkelig interessant og fanger næsten lige med det samme. Filmens slutning lægger op til en 2'er og den glæder jeg mig meget til, hvis den altså nogensinde kommer ! :)

Katja Reneeuser/420625

jeg syntes det er en kanon fed film.. er nu ikke normalt til den genre, jeg syntes den er fedt lavet og har en kanon historie... desværre skal man vente på forsættelsen.. men tror den er værd at vente på ;D

S. Rico

Fra resuméet ved man, at det handler om to racers kamp på Jorden. At den ene race - "de onde" - forsøger at udrydde de gode én efter én. Og mere dybde er der ikke i det. Baggrundshistorien er begrænset til et absolut minimum. Og dermed er der kun action og high-scool romantik tilbage at se på. Det er dog lavet tilpas godt til, at man er underholdt det meste af vejen igennem.

nitotreuser/9527

Spændende og fangende film. Historien i filmen er rigtig god, og den er meget blandet; af action, romantik, drama og komik, hvilket er med til at holde filmen i gang og derved undgår man at blive hægtet af på halvejen af kedsomhed eller manglende interesse. Spændingen kommer også af at man ikke ved hvad der sker i scenerne, den er meget uforudsigelig, hvilket er et stort plus for en film. Skuespillerene gør et godt arbejde og de virker troværdige.

Det eneste minus på være ventetiden til 2'eren. men alt i alt en rigtig god film som helt klart er værd at anbefale. 4 ud af 6 stjerner her fra.

malene

Den var super go =D Fede efekter, mystik, drama og kærlighed + selvfølgelig masser af action!
Alex Pettyfer var som altid super go, de film med ham kan heller ikke være andet.
Håber virkelig der kommer en 2'er og gerne en 3'er også. At man ser dem finde de andre overlevende af Lorion og at John og Sata mødes igen til sidst =D

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.