I Give It a Year

Censur Alle
11. Apr 2013
97 min
SF Film
I Give It a Year
Billede
(© SF Film)
Billede
(© SF Film)
0.0 / 6
Brugere (0)
3.6 / 6
Medier (5)
Bedøm selv filmen:

I 'I Give It a Year' var det kærlighed ved første blik, da Nat og Josh mødtes, og kort tid efter blev det umage par gift ved et drømmebryllup.

Men hverken familie, venner eller præsten synes overbeviste om, at ægteskabet ville holde mere end et år. Nu er det første år snart gået, og de store forskelle kan ikke længere ignoreres.

Nat er perfektionist og karrieremenneske, mens den fallerede forfatter, Josh, kan kategoriseres som et rodehoved. Ingen af de to ønsker dog at give op, så da Joshs eks-kæreste og Nats nye charmerende amerikanske klient begynder at gøre kur, udvikler tingene sig i en skæv retning.

'I Give It a Year' er en slags anti-romantisk komedie, der starter, hvor de fleste romantiske film ender.

Filmen er produceret af folkene bag 'Bridges Jones' Diary' og 'Love Actually', samt instrueret og skrevet af Dan Mazer, der blev et navn som manuskriptforfatter på komedierne 'Borat' og 'Brüno' - begge med Sacha Baron Cohen.

'I Give It a Year' har Rose Byrne fra 'Bridesmaids' og Rafe Spall fra 'Life of Pi' i rollerne som Nat og Josh, mens Anna Faris (The Dictator) og Simon Baker (The Devil Wears Prada) spiller de menneskelige fristelser.

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: