Hr. Peabody & Sherman

Censur 7
06. Mar 2014
92 min
20th Century Fox
Mr. Peabody & Sherman
Billede
(© 20th Century Fox)
Billede
(© 20th Century Fox)
6.0 / 6
Brugere (1)
4.0 / 6
Medier (5)
Bedøm selv filmen:

Filmen 'Hr. Peabody & Sherman' handler om Hr. Peabody, der ikke er nogen helt almindelig hund. Ikke nok med, at han kan tale og gå på to ben, så er han samtidig ufattelig klog, kultiveret og atletisk. 

Han største bedrift er dog opfindelsen af en tidsmaskine. Samtidig har han adopteret en dreng ved navn Sherman, som efter nogle problemer i skolen ender på en eventyrlig rejse tilbage til nogle af historiens vigtigste begivenheder sammen med hr. Peabody og pigen Patty.

Men da Sherman bryder reglerne for tidsrejser, står de pludselig midt i et kapløb for at få repareret verdenshistorien og redde fremtiden. 

Biograffilmen er den første af sin slags om Peabody og Sherman, og den er instrueret af manden bag ’Løvernes konge’ (1994) og ’Stuart Little’ (1999). 

Tidsmaskinen sender vore helte tilbage til bl.a. Ægypten, det antikke Grækenland og renæssancens Italien, hvor der vendes op og ned på det, man har læst i historiebøgerne. 

Vidste du fx, at Mona Lisas smil blev fremprovokeret af Hr. Peabody på slap line? Nej, vel. Ud over, at der er højt tempo og gakkede situationer fra start til slut, er filmen også en fortælling om forholdet mellem far og søn.

Brugernes anmeldelser

6,0

1 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: