The Heat

Censur 15
22. Aug 2013
117 min
20th Century Fox
The Heat
Kino.dk
(© Kino.dk)
Kino.dk
(© Kino.dk)
0.0 / 6
Brugere (0)
3.4 / 6
Medier (5)
Bedøm selv filmen:

Action-komedien 'The Heat' forener Sandra Bullock med Melissa McCarthy i en ny "buddy-politi-komedie". 

Ashburn er en dygtig, men også irriterende korrekt og ikke særligt vellidt FBI-agent. Imod sin vilje bliver hun forflyttet til Boston og sat sammen med sin diametrale modsætning - den grove, storbandende politibetjent Mullins, der tilmed har en meget kort lunte. 

Den ene gør tingene helt efter bogen, og den anden gør tingene på sin egen måde. Men måske er det netop denne kombination tilføjet en håndfuld utraditionelle metoder, der er nødvendig, hvis det umage makkerpar skal have ram på en magtfuldt og nådesløs narkobaron. 

Sandra Bullock har holdt forholdsvis lav profil, siden hun vandt en Oscar for sin hovedrolle i football-dramaet The Blind Side (2009), men nu er hun stærkt tilbage i en komisk rolle som den regelrette FBIagent, der må tækkes med Melissa McCarthys brovtende politibetjent.

Instruktøren hedder Paul Feig, og han gav tøsekomedien et skud grovkornet humor i Brudepiger (2011), hvor Melissa McCarthy blev Oscar-nomineret for sin birollepræstation. 

Med 'The Heat' fornyer han den klassiske buddy-cop-komedie, som man kender fra 1980erne med '48 Hrs.' (1982) og Dødbringende våben (1987), men som normalt fokuserer på et makkerskab mellem to mænd.

 

 

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: