Halloween Kills

Censur 15
14. Oct 2021
106 min
UIP
Halloween Kills
Billede
(© UIP)
Halloween Kills film plakat
(© UIP)
0.0 / 6
Brugere (0)
3.0 / 6
Medier (2)
Bedøm selv filmen:

Gyserfilmen 'Halloween Kills' er efterfølgeren til Halloween fra 2018. Seriemorderen Michael Myers med den legendariske hvide maske vender atter tilbage på blodig bersærkergang, selvom han i forængerens slutning var formodet død.

Efter de brutale begivenheder i filmen fra 2018, genoptages fortællingen altså nu, hvor vi atter møder den overlevende Laurie Strode, som man første gang så i John Carpenters original fra 1978.

Strode spilles fortsat af Jamie Lee Curtis, som nu må gennemleve endnu et mareridt, hvor både byen Haddonfields beboere og andre overlevende forsøger at få lagt den legendariske dræber i graven én gang for alle.

Slasherfilmen er som den foregående 'Halloween' instrueret af David Gordon Green samt skrevet i samarbejde med Danny McBride og Scott Teems.

'Halloween Kills' bliver fulgt op af Halloween Ends i 2022, hvilket skulle være den sidste film om Myers i denne omgang. De tre nye film lægger sig i direkte forlængelse af filmen fra 1978 og ser således bort fra de øvrige gys i det blodige univers. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: