Cookie- og Privatlivspolitik

Hvordan vi slipper af med de andre

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
26.01.2007
| |
1 time 39 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Hvordan vi slipper af med de andre
|

Instruktøren Anders Rønnow Klarlund spidder veloplagt os alle i sin nye film, hvor regeringen har indført De Nye Københavner Kriterier, som eliminerer de borgere, der har modtaget mere af samfundet end de har ydet.

Det er bl.a. folk, der ikke kan tage vare på deres egne børn, tidligt invalide pensionister og folk der ikke kan klare sig uden løbende hjælp fra det offentlige.

26 procent af befolkningen er blevet interneret og i et venteværelse møder vi John, Gerda, Nancy, China og Melanie, der venter på at komme ind til samtalen, som skal afgøre om de tilhører gruppen der skal elimineres.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (29 votes)
3.2
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anne Mai

Fint plot, men ret så dilettantisk spillet uanset om filmbudgettet har været lavt, så kunne de dygtige skuespillere spille en hel del bedre og mere naturligt...det er som at se et teaterstykke....synes mange danske film emmer af "dilettant" i sprog og tone...kan være instruktøren der er lidt gammeldags ;)

AufVideoSehen

Ideen er god, men resultatet er dilletantisk. Om det skyldes mangel på penge i produktionen eller talent ved skrivemaskinen er egentlig lige meget. For det er dårligt filmhåndværk og hvem har lyst til at se noget der ligner noget som den lokale husmoderforening har lavet sammen med idrætsklubben for at få brugt den faldefærdige gymnastiksal til noget fornuftigt? Synd og skam, men det bare ikke godt nok Anders Rønnow Klar-parat-start-lund !!

Lars Michael

skal jeg le eller græde...måske begge dele ....

Wayne

i denne opfindsomme og samfundskritiske film. For hvad sker der hvis de forkerte papirer havner i de forkerte hænder? Hvem betaler ikke skat, og hvem er samfundets nassere?

Nicolai

Denne film er dårlig uden nogen form for humor eller substans. Hvem har giver dem lov til at gøre grin med samfundets kantede eksistenser eller de svage, der ikke kan klare sig selv og derfor får hjælp af det offentlige? Denne film rangere nok kun med nød og næppe over Stjerne uden hjerne med Tim og Gordon

Aske

Nu har jeg ikke set filmen, men så vidt jeg forstår, så er den netop af kritik af at man ser verden på den måde. Det er klassisk overdrevet satire, der skal vise hvordan billedet om at se verden gennem "samfundsnasser eller ikke", er forskruet.

Men efter hvad jeg kan se er den ikke lavet særligt godt, og det er så selvfølgelig en anden ting.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.