Cookie- og Privatlivspolitik

Hvis jeg var dig

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
15.09.2011
| |
1 time 52 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Change-Up
|

I 'Hvis jeg var dig' er Dave en stresset advokat, ægtemand og far til tre.

Dave og Mitch var uadskillelige som børn, men årene er gået og de har mistet kontakten med hinanden.

Mitch synes Dave har det hele: en smuk kone, skønne børn og et godt betalt arbejde i et velanset firma. Selv er Mitch aldrig blevet voksen, og for ham er ansvar en by i Rusland. Dave, derimod, synes Mitchs ansvarsfrie liv uden stress og jag virker som en sand drøm.

Efter en våd aften i byen tager deres liv en drastisk drejning, da de vågner op næste dag og opdager, at de har byttet krop!

Selvom de til at begynde med nyder deres nye tilværelser, går det hurtigt op for Mitch og Dave i 'Hvis jeg var dig', at det ikke er uden problemer at skulle leve en andens liv.

'Hvis jeg var dig' er instrueret af manden bag Wedding Crashers (2005). I hovedrollerne finder man Ryan Reynolds (The Proposal, Green Lantern) og Jason Bateman (Up in the Air, De satans chefer).

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (87 votes)
4.1
2.7

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "Selv om der er tale om en god date-movie for forældre med to børn, som er ved at glide fra hinanden, taber filmen lidt for ofte højde..." (Jacob Wendt Jensen)

  • Jyllands-Posten

    "I en film for voksne er det sværere at sluge den hårbolle af usandsynlighed, der skal lede til komikken. Men kan man det, er 'Hvis jeg var dig' slet ikke så ringe, ikke mindst pga. de tre hovedkræfter, Reynolds, Bateman og Mann." (Nanna Frank Rasmussen)

  • Politiken

    "I USA har film som denne fået deres helt egen genrebetegnelse: bromantic comedies, romantik mellem 'brødre'. Men hvorfor skal et venskab mellem to mænd skildres så plat og så klichéfyldt, at man føler sig talt ned til som tilskuer?" (Sophie Engberg Sonne)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Men det giver altid en masse sjove situationer, og virker selvfølgelig kun fordi forskellen på de to's liv er så forskellige.

Tobias

Plottet er set før, men alligevel formår The Change-Up at bryde igennem. Ikke nok med at Ryan Reynolds og Jason Bateman har utrolig kemi sammen på skærmen, så er den sku' meget morsom. Denne film indeholder nogen gode grin og den har fandeme også sine øjeblikke!

Den er ikke The Hangover 2 eller Horrible Bosses sjov, men The Change-Up holder skansen oppe som en god komedie med masser af grin.

Jeg vil give den 4 stjerner, men forholdet mellem Reynolds og Bateman alene hiver den op på 5.

Nataschauser/650502

Den skal klart købes på dvd. Man får grinet sig igennem hele filmen! :-)

Mathiasuser/574892

den var okay der er mange sex i den
det er ikke en danske flim

Sineuser/782460

Det er desværre en af de film, hvor alle de sjove klip allerede er vist i traileren til filmen. Filmen er dog underholdende alligevel, men tendere til at blive plat! Få et godt grin, og en film som du glemmer umiddelbart efter forestillingen.

A

Såg den i biografen med min kærste og den filmer ser jeg no aldrig igen! Spild af penge og se i biografen. Lidt sjovt men ikke sjov nok!

Annikauser/946406

Temaet er set i utallige variationer efterhånden, og jo denne har også noget at byde på - især hvis man gider tænke lidt over parforhold, livet mm

Selvom den da havde lidt af hvert, var den ikke mere end okay. Kedede mig indimellem.

Allan

Jeg har altid været fan af Ryan Reynolds siden 2 fyrer og en pige... Og en film der handler om, at de får byttet pladser, kan nu både gå helt galt eller som denne her, blive en sjov og varmt film, med en lille sød pointe.

Den er bestemt et kig værd, men om det er en vent til dvd eller most see, er helt op til jer selv.
Men her fra rigtig hyggelig film.

HelleSHuser/923151

kan godt være der er lavet mange film lignende, men de opnår stadig det gode resultat - syntes den er god og humoristisk!

Daneuser/12887

Ikke lige min kop te, den er blevet lavet for mange gange før.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.