Cookie- og Privatlivspolitik

Hvid nat

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
26.10.2007
| |
1 time 33 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Hvid nat
|

I 'Hvid nat' er Lars Brygmann den succesfulde ejendomshandler Ulrich Nymann, der med egne ord lyver, snyder og tjener kassen på det, og som neop har afsluttet endnu en indbringende handel.

Som belønning tager Ulrich kollegaerne med i byen. De ender på en bar, hvor Ulrich under et skænderi skubber til fulderikken Allan, der falder så uheldigt, at han dør. Allan efterlader konen Karina (Rikke Louise Andersson), to børn og en lille lejlighed i København NV.

Ulrich har dårlig samvittighed og tager turen til NV. Det bliver starten på en tur, der vender op og ned på Ulrichs tilværelse. Da han er længst nede, får han hjælp fra en højst uventet kant...

'Hvid nat' er Jannik Johannsen tredje spillefilm som instruktør. Han har tidligere instrueret succeserne 'Rembrandt' og 'Mørke'. Manuskriptet til 'Hvid nat' er også denne gang skrevet sammen med Anders Thomas Jensen.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (9 votes)
4
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

En af Lars Brygmann bedste rolle,jeg bliv lidt overraskelse over filmen,jeg troede at det var noget lort men nej.Den er faktisk rigtig god.

Nelli Arnth

Filmen er generelt spændende. Man glæder sig til slutningen, som dog ender en smule brat. Gode skuespillere, god pointe, alt i alt en fin film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.