Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

Hustlers

Tilladt for børn over 11 år
Filmens stemning svinger mellem det sørgmodige og det actionfyldte. I flere scener ses mennesker skændes og græde eller i lettere håndgemæng. Der er enkelte scener med voldsomt indhold: En mand styrter om og knuser et glasbord. En mand bliver slået og falder. En ældre person ses siddende død. En person sidder i en bil, der uden fører styrer mod et sammenstød. Da det voldsomme imidlertid ikke er blodigt eller udpenslet, og da der ikke ses personer komme alvorligt til skade, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på de yngste i aldersgruppen 7-11 år. Filmen får derfor en 11-årsgrænse.

Se mere på medierådet.dk
24.10.2019
| |
1 time 50 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Hustlers
|
Versioner: se alle
2D, Babybio, Seniorbio
|

Filmen 'Hustlers' er baseret på den autentiske beretning om en gruppe svindlende strippere.

Stripperne har ellers til at begynde med ingen grund til bekymring, da kunderne står i kø, og pengene fosser ind.

Men da finanskrisen i 2008 betyder økonomisk deroute, må stripperne tage nye - og drastiske - midler i brug.

Ved at bedøve en række velhavende mænd lænser de deres betalingskort for penge, og mens fupnumrene kører på skinner, lurer afsløringen lige rundt om hjørnet.

Historien er baseret på en artikel fra New York Magazine, der sidenhen er gået viralt.

'Hustlers' har Constance Wu, der er kendt fra rom-com hittet Crazy Rich Asians, i hovedrollen som den unge stripper Destiny. 

Jennifer Lopez har rollen som Ramona, der er lederen af gruppen og igangsætter svindlerierne. Rapperen Cardi B spillefilmsdebuterer i en mindre birolle. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (56 votes)
3.8
3.7

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "På mange måder har Lorene Scafaria skabt en film til tiden." (Stephanie Caruana)

 • BT

  "... Jennier Lopez har fået vældig meget ros for sin rolle som Ramona, men hun foretager sig altså ikke meget andet, end hun har gjort i adskillige musikvideoer. 'Hustlers' virker da også som en meget lang en af slagsen bare med lidt mere, men ikke nødvendigvis bedre dialog." (Thomas Brunstrøm)

 • Jyllands-Posten

  "Lopez er et festfyrværkeri i, hvad der ligner en drømmerolle, mens Wu spiller fornemt op mod erfaringen." (Katrine Sommer Boysen)

 • Weekendavisen

  "Som helhed savner filmen moment. Der er enkelte grace notes. Lopez’ dansenummer er en tour de force, der bliver stående. Og lydsporet blander kaskader af hiphop med lyrisk Chopin, der flyder gennem de mange montager." (Bo Green Jensen)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.