Cookie- og Privatlivspolitik

Hustlers

Tilladt for børn over 11 år
Filmens stemning svinger mellem det sørgmodige og det actionfyldte. I flere scener ses mennesker skændes og græde eller i lettere håndgemæng. Der er enkelte scener med voldsomt indhold: En mand styrter om og knuser et glasbord. En mand bliver slået og falder. En ældre person ses siddende død. En person sidder i en bil, der uden fører styrer mod et sammenstød. Da det voldsomme imidlertid ikke er blodigt eller udpenslet, og da der ikke ses personer komme alvorligt til skade, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på de yngste i aldersgruppen 7-11 år. Filmen får derfor en 11-årsgrænse.

Se mere på medierådet.dk
24.10.2019
| |
1 time 50 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Hustlers
|
Versioner: se alle
2D, Babybio, Seniorbio
|

Filmen 'Hustlers' er baseret på den autentiske beretning om en gruppe svindlende strippere.

Stripperne har ellers til at begynde med ingen grund til bekymring, da kunderne står i kø, og pengene fosser ind.

Men da finanskrisen i 2008 betyder økonomisk deroute, må stripperne tage nye - og drastiske - midler i brug.

Ved at bedøve en række velhavende mænd lænser de deres betalingskort for penge, og mens fupnumrene kører på skinner, lurer afsløringen lige rundt om hjørnet.

Historien er baseret på en artikel fra New York Magazine, der sidenhen er gået viralt.

'Hustlers' har Constance Wu, der er kendt fra rom-com hittet Crazy Rich Asians, i hovedrollen som den unge stripper Destiny. 

Jennifer Lopez har rollen som Ramona, der er lederen af gruppen og igangsætter svindlerierne. Rapperen Cardi B spillefilmsdebuterer i en mindre birolle. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (67 votes)
3.8
3.7

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "På mange måder har Lorene Scafaria skabt en film til tiden." (Stephanie Caruana)

 • BT

  "... Jennier Lopez har fået vældig meget ros for sin rolle som Ramona, men hun foretager sig altså ikke meget andet, end hun har gjort i adskillige musikvideoer. 'Hustlers' virker da også som en meget lang en af slagsen bare med lidt mere, men ikke nødvendigvis bedre dialog." (Thomas Brunstrøm)

 • Jyllands-Posten

  "Lopez er et festfyrværkeri i, hvad der ligner en drømmerolle, mens Wu spiller fornemt op mod erfaringen." (Katrine Sommer Boysen)

 • Weekendavisen

  "Som helhed savner filmen moment. Der er enkelte grace notes. Lopez’ dansenummer er en tour de force, der bliver stående. Og lydsporet blander kaskader af hiphop med lyrisk Chopin, der flyder gennem de mange montager." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Der er masser af girlpower, men desværre på den dårlige måde. Det hele er meget kalkuleret. Et konstant insisterende upbeat score. Jennifer Lopez og hendes kumpaner, der bevæger sig i slowmotion, som var hun i én lang musikvideo. Og en historie, der er fortalt som var den lavet i starten af 00'erne til et teenage publikum.

Jennifer Lopez, som jeg ellers holder meget af, er ikke i stand til at overbevise mig om, at hun rent faktisk er en dygtig stripper. Hun prøver alt for meget at spille streetsmart, og hele hendes ageren og måde at tale på virker alt for påtaget.

Det er også et problem, at det hele går alt for nemt for de fire piger. Man når aldrig at sidde og heppe på dem. For de opnår stort set det hele med det samme.

Man forsøger så at putte fortællingen ind i en rammehistorie, men den er dybt uinteressant. En 1-stjerners oplevelse, som jeg runder op til 2 stjerner, da det er et lille plus, at det er lykkedes for de to halvgamle kvinder - Lopez og Wu på hhv. 50 og 37 år - at score disse roller, som typisk ville være gået til langt yngre skuespillere. Godt gået.

Det er skæbnens ironi, at jeg er blevet snydt af dem til at bruge tid og penge på deres selskab. Jeg er åbenbart ikke et hak bedre end de tåbelige mænd i filmen, som de flænser for penge.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.