Cookie- og Privatlivspolitik

Howards End (1992)

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
04.11.2019
| |
2 timer 22 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Howards End
|

Det romantiske drama 'Howards End' foregår i 1910'ernes London, hvor de tre Schlegel-søskende Margaret, Helen og Tibby lever fint og godt, men ikke ligefrem i sus og dus.

Søskendeflokken bliver venner med den rige familie Wilcox, og på dødslejet testamenterer den gamle fru Wilcox sommerhuset Howards End til den ældste søster, Margaret. Men Margaret hører aldrig om sin arv, da Wilcox-familien negligerer Fru Wilcox' sidste vilje.

År senere opstår en romantisk alliance mellem Margaret og Wilcox's enkemand, men netop som Howard's End er ved at havne i de retmæssige hænder, kaster den letsindige og passionerede lillesøster Helen sig ud i en skandaløs affære. 

'Howards End' er en moderne klassiker indenfor det romantiske periodedrama i stil med Værelse med udsigt, The Remains of the Day og 'Wings of the Dove'.

Filmen er baseret på E.M. Forsters romanværk, modtog ni Oscar-nomineringer og vandt de tre - bl.a. til Emma Thompson for bedste kvindelige hovedrolle. Rollelisten står bl.a. også Anthony Hopkins, Helena Bonham Carter og Vanessa Redgrave.

Filmen vises nu i en restaureret 25-årigs jubilæums-version i 4K.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (4 votes)
5.5
0

Instruktør

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.