Cookie- og Privatlivspolitik

House of Sand and Fog

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
14.05.2004
| |
2 timer 6 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The House Of Sand And Fog
|

Kathy Nicolo er endelig på vej ud af mørket efter et alkoholmisbrug. Men prisen for misbruget har været høj. Hendes mand har forladt hende, og hun har mere eller mindre mistet kontakten til sin bror. Men det værste er dog, hendes elskede hus er sat på tvangsauktion, så hun nu står uden tag over hovedet.

Som tidligere officer i det iranske luftvåben er husets nye ejer, Massoud Amir Behrani, vant til et liv i luksus, men efter præstestyrets magtovertagelse i Iran måtte han flygte til USA med sin familie, og han har nu i flere år måttet tage til takke med dårligt betalte jobs for blot at kunne skaffe mad på bordet.

Kathy vil have sit hus igen, men Massoud nægter at opgive sin drøm og sit nye liv, så langsomt udvikler denne konflikt sig til en sag, hvor både kulturelle og moralske værdigrundlag sættes på en hård prøve...

'House of Sand and Fog' har en imponerende rolleliste bestående af Jennifer Connelly, Ben Kingsley og Shohreh Aghdashloo, hvoraf de to sidste blev Oscar-nominerede for sine præstationer.

 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (7 votes)
3.7
0

Instruktør

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.