Cookie- og Privatlivspolitik

House Of Flying Daggers

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
29.10.2004
| |
1 time 59 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Shi mian mai fu
|

Året er 859 og Kinas Tang Dynasti er i forfald.Uroligheder spreder sig over hele landet, og den korrupte regering kæmper mod oprørske hære, der former sig i protest. Den største af disse hære er ’House of Flying Daggers’, som vokser sig stærkere end nogensinde under en mystisk ny leder.

To lokale hærførere beordres til at fange den nye leder, og de udtænker derfor en snedig plan. Den ene, Jin, skal udgive sig for at være en ensom kriger ved navn Wind, som redder den smukke, blinde oprører Mei fra fængslet for på den måde at vinde hendes tillid og eskortere hende til House of Flying Daggers’ hemmelige hovedkvarter.

Planen virker, men på den lange rejse forelsker Jin og Mei sig i hinanden. Farerne lurer i den omkringliggende skov, og vinden står stille, som om den fornemmer spændingen i luften.Hvad ligger forude for det ulykkelige, elskende par? Og hvis det er ægte kærlighed, hvorfor former der sig så intriger i deres hoveder… og hemmeligheder i deres hjerter..?

'House of Flying Daggers' er instrueret af Yimou Zhang.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (10 votes)
4.3
0

Instruktør

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Flotte sværddueller og akrobatik i høj klasse, men blegner lidt i forhold til Hero og Tiger på Spring, Drage i skjul.

S. Rico

Første gang jeg så den, blev jeg en anelse skuffet over, at den ikke var lige så vild som Hero, og at der var alt for meget romantik.

Ved gensyn skuffer den til gengæld ikke. Den blinde piges "dans" i starten er stadig billedsmuk og fascinerende. Der er masser af vildt flot action, og så er der en voldsom dramatisk kærlighedshistorie af Shakespearske dimensioner.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.