Cookie- og Privatlivspolitik

Hotel Transylvania 2

Tilladt for alle
Filmen har en gennemgående humoristisk grundstemning med talrige komiske optrin. Den indeholder dog enkelte dramatiske scener, hvor filmens hovedfigurer angribes af- og slås med forskellige monstre. I en scene angribes en dreng og hans venner af flagermuslignende vampyrer med hugtænder. I en anden scene forvandler en sød bamsefigur sig til et truende monster med skarpe tænder. Disse scener er dog relativt kortvarige og forløses positivt med det samme. Endvidere er der lagt mange komiske elementer ind i de scener, som har en yderligere formildende effekt, idet scenerne mere fremstår komiske end skræmmende. Filmen vurderes på den baggrund ikke at ville kunne virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
08.10.2015
| |
1 time 29 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Hotel Transylvania 2
|
Versioner: se alle
3D - dansk tale, 2D - dansk tale, 3D - eng. tale (u/undertekster), 2D - eng. tale (u/undertekster), Babybio - 2D
|

I animationsfilmen 'Hotel Transylvania 2' er Dracula stadig ejer af et hotel for monstre.

Vampyren har dog lempet reglerne efter at have fået den unge Jonathan som svigersøn, og nu har mennesker også adgang til de luksuriøse omgivelser i Transsylvanien. Men nye bekymringer tynger Dracula. Hans barnebarn, Dennis, er halvt vampyr og halvt mennesker, men viser ingen tegn på førstnævnte.

Derfor inviterer bedstefaren vennerne Frankensteins monster, mumien Murray, varulven Wayne og den usynlige Griffin på besøg, så de kan give familiens yngste en rigtig "monsteruddannelse". Uden varsel dukker Draculas 1.071 år gamle far, Vlad, op og er mildest talt utilfreds med udviklingen af begivenhederne.

Den første Hotel Transylvania var en forfriskende og veloplagt fortælling om, hvordan monstre i virkeligheden er bange for mennesker, selvom det normalt er den anden vej rundt.

Adam Sandler, Selena Gomez og Adam Sandberg lægger igen stemme til hovedkaraktererne i originalversionen, mens komedielegenden Mel Brooks står bag oldefaren Vlads røst.

'Hotel Transylvania 2' vises på både originalsprog og med dansk tale. De danske stemmer leveres bl.a. af Niels EllegaardBenjamin HasselflugMartin BuchRasmus Botoft og Amin Jensen. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (412 votes)
4.4
2.7

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Der er enkelte gode jokes, [...] men overraskelsesmomentet blev fyret af i første film, og virker ikke længere, og det grundlæggende budskab om tolerance drukner i en ikke synderligt original historie og en overflod af halvtynde vittigheder." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "For voksne virker filmen lang og ikke synderlig original – men mon ikke mindre børn vil få sig et godt grin eller to?" (Birgitte Lorentzen)

 • Ekstra Bladet

  "Både animation og 3D-effekterne fungerer glimrende [...], men det ændrer ikke ved det faktum, at historien simpelt hen ikke er god nok." (Henrik Queitsch)

 • Politiken

  "Med manus af Adam Sandler kan det ikke undre, at resultatet er blevet tandløst." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lilo Bergman Kock

Syns den først var super sød, og sjov (ja jeg er måske lidt barnlig) så 2erne skulle da set og igen bliver man helt barnlig. jeg syns virkelig den var god og har set den efter gange siden jeg var i biografen og se den.

Marie-Louise

Rigtig sød film som er super god til både børn og voksne.

Line Fallesen Nielse

Tog ind og se denne med min mand, fordi vi elsker stadig tegnefilm, og vi havde set et'erne også, dog på engelsk.

Må sige at jeg var overrasket over, hvor at de danske stemmer var rigtig gode også, og det irriterede mig ikke lige så meget at se den på et andet sprog end den første.

Ellers vil jeg sige filmen var god og vi grinte også lidt af den men som ofte så er nummer et bare bedre.

Annette

1'eren er altså langt sjovere, men den var stadig underholdende i ny og næ.

Wayne

Fin humor. Menneskene kunne dog godt have været lidt mere skræmmende.

Men herlig fortsættelse, som afgjort kan nydes af de fleste - store som små.

Helle

En lidt langtrukken historie og der mangler lidt for de voksne, der er med inde og se filmen. barnet på 6½ syntes den var OK, der blev grint undervejs, men den var ikke fremragende.

David

Dejlig film.
Hotel transylvania 2, er en helt fantastisk familie film.
De fleste toer film, virker altid som en dårlig efterligning af etteren.
Men ikke denne. Hotel transylvania 2 lever fuldt stændig op til etteren.
Skaberne har endnu en gang lavet et mesterværk.

6 ud af 6 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Halima

God tegnefilm, blev ikke skuffet. Fik nogle gode grin indimellem.

Carina

Hvis man kunne lide den første, vil man helt klart også synes at fortsættelsen er super sjov. Grinte gennem hele filmen og kan klart anbefale den.
Mine to piger på snart 8 og 6 år synes også den var sjov at se.

TheWayWELoveMovies

PS husk at tage et par bleer med!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.