Cookie- og Privatlivspolitik

Høj af kærlighed

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en varm og venlig grundstemning. Den indeholder enkelte scener, hvor hovedpersonerne skændes højlydt eller er kede af det, og en enkelt dramatisk scene, hvor en bil kører i forkert retning, er ved at forulykke og hvor man ser en cyklist, der rammes og slynges henover bilen. Da fortællingen overvejende er rolig og også forløses positivt, vurderes det, at filmen kun kan virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
27.10.2016
| |
1 time 38 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Un homme à la hauteur
|

Den franske film 'Høj af kærlighed' handler om Diane, der er succesrig advokat, men har været skilt i tre år.

Da hun en dag tager sin mobiltelefon, bliver hun ringet op af Alexandre, der har fundet den. De aftaler at mødes, men Diane står over for en overraskelse, idet Alexandre viser sig kun at være 116 cm høj.

Diane, der bliver tiltrukket af hans charmerende og givende adfærd, må samtidig kæmpe med omverdenens fordomme og sine egne modstridende holdninger for at kunne lade sig hengive.

'Høj af kærlighed' er en romantisk komedie i den franske tradition, der også tæller Anonyme romantikere og Chinese Puzzle. Filmen lægger dog et lag ovenpå den klassiske mand-og-kvinde-mødes-og-sød-musik-opstår-historie ved at inddrage noget så banalt som højde, der viser sig at have en temmelig stor betydning for den ellers konventionsbundne genre.

Hovedrollerne spilles af Jean Dujardin, som vandt en Oscar for sin suveræne præstation i The Artist, og Virginie Efira, som er bedst kendt for en række fransksprogede komedier, der ikke har været vist herhjemme. Dujardin er i øvrigt af normal højde, så brug af perspektiv og computereffekter har gjort skuespilleren mindre i 'Høj af kærlighed'. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (14 votes)
4.2
3.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "Den romantiske komedie har to skuespillere i centrum, der populært sagt er så dygtige, at de kan sælge sand i Sahara." (Jacob Wendt Jensen)

  • Politiken

    "'Høj af kærlighed' er en middelmådig romantisk komedie om sådan en akavet romance, men med en alvorlig nok pointe." (Kim Skotte)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.