Cookie- og Privatlivspolitik

Hobbyhorse Revolution

Tilladt for alle
Filmen har en varm grundstemning og hovedkaraktererne har et nært og varmt sammenhold. Der er dog flere interview-sekvenser, hvor pigerne betror sig til kameraet om deres tidligere problemer med mobning. En pige fortæller også om tabet af sin hest, og en anden pige bliver smidt ud hjemmefra og anbragt på et børnehjem. Men beretningerne om mobning hører fortiden til og ligger kun i interviews'ene. Og vi oplever, at pigerne er kommet styrket og glade ud på den anden side. Det vurderes derfor, at filmen ikke indeholder elementer, som vil kunne virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
04.10.2017
| |
1 time 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Hobbyhorse Revolution
|

Dokumentarfilmen ’Hobbyhorse Revolution’ handler om en gruppe piger og deres noget særegne hobby – kæphesteridning.

I den finske dokumentar skildres de modige piger Aisku, Elsa og Alisa, som ikke lader sig tryne af omverdenens forventninger og fordomme om deres usædvanlige passion.

Den traditionelle børneleg bliver taget meget seriøst, og pigerne både kreerer deres egne fantasifulde tøjheste med navne og personlighed, og deltager i landsstævner i kæphesteridning.

'Hobbyhorse Revolution' er også historien om et helt særligt fællesskab og tætte venskaber, som har hjulpet alle pigerne ud af deres egne svære personlige kriser.

Sportsdisciplinen har vokset sig stor i Finland med over 10.000 deltager på landsplan, og kæphestefeberen spredes nu også til Danmark og andre lande. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (7 votes)
5.2
4

Instruktør

Instruktører

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Politiken

    "Bemærkelsesværdigt rørende og totalt solidarisk." (Kim Skotte)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.