Cookie- og Privatlivspolitik

Hjælp, Det Er Jul!

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
26.11.2004
| |
1 time 39 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Christmas With The Cranks
|

For familien Kranks er julen noget helt specielt. Faktisk er hele villavejen, de bor på, optaget af julen og overgår hvert år hinanden i en godmodig konkurrence om, hvem der gør mest ud af den søde højtid. Og familien Kranks er rigtig gode til at jule – både ude og inde.Men da datteren Blair rejser til udlandet, har forældrene Nora og Luther lyst til at prøve noget helt andet. De beslutter at rejse på juleferie til Caribbien, men det falder ikke i god jord hos naboerne og helt galt bliver det, da Kranks ikke juledekorerer huset udvendig, som de plejer.Med naboerne på nakken, står Luther og Nora med kufferterne klar, da Blair ringer og siger, hun kommer hjem til jul. Nu har Nora og Luther blot et døgn til at gøre hjemmejulen ekspres-klar.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (9 votes)
3.4
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Vi skulle familiehygge med en julefilm. Og en hurtig søgning på nettet kundgjorde, at denne her skulle være blandt de sjoveste julefilm nogensinde. Da den samtidig ligger på Netflix, så var det jo et nemt valg.

Jeg burde have sagt mig selv, at når en film på dansk hedder "Hjælp, det er Jul", så er kvaliteten nok også derefter. Men på den anden side, så er der masser af gode kræfter med: bl.a. Jamie Lee Curtis, Tim Allen og Dan Aykroyd.

Tim Allen og Jamie Lee Curtis skal være alene hjemme i julen for første gang i 23 år, nu hvor deres datter er flyttet hjemmefra. De bestemmer sig for at bruge pengene på en luksusferie - i stedet for alt det der "jule-noget". Det falder imidlertid ikke i nabolagets smag, for der er rigtig mange juletraditioner på den vej, hvor de bor. Og de bliver i den grad "ud-shamet" for ikke at ville holde Jul.

Filmen forfalder desværre til ufattelig overspil. Især fra Jamie Lee Curtis, som er tåkrummende dårlig. En skuespiller jeg ellers sætter ret højt, og som plejer at være rigtig god. Selv mine ikke så kritiske børn kunne næsten ikke holde ud at se på det. Jeg insisterede dog på, at vi skulle jule-hygge "koste-hvad-det-ville". Så vi endte alligevel med at se den færdig.

Den sidste halvdel er heldigvis bedre end den første. Og der var da nogle små grin undervejs. Men man skal være forberedt på ret meget kikset falden-på-halen komik undervejs.

Belinda

Den har Jul og den har god Humor, hvis man vil have et godt grin i Julen, kan den varmt anbefales

Nikolaj

Men det er som om den efterligner alene hjemme en smule, og det kan godt være lidt anstrengende.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.