Vind biografbilletter hver uge

A Hidden Life

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en konfliktfyldt og dramatisk grundstemning. Den indeholder scener, hvor fanger udsættes for vold og tortur i et fængsel, og scener hvor angste personer afventer at blive henrettet. Desuden er der adskillige scener med stærkt oprørte personer. Idet det voldsomme ikke er udpenslet, vurderes det, at filmen kun vil virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
13.02.2020
| |
2 timer 53 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
A Hidden Life
|
Billetter

Det biografiske krigsdrama 'A Hidden Life' handler om den østrigske Franz Jägerstätter, der nægter at kæmpe for nazisterne under 2. Verdenskrig.

Franz Jägerstätter lever som bonde i landsbyen Radegund med sin kone og tre små døtre. Det er et simpelt og lykkeligt liv, men da krigen bryder ud, splintres idyllen.

Den østrigske bonde kommer nemlig langsomt til den erkendelse, at han ikke kan støtte Hitlers sag. Alle omkring ham ved, at forræderi betyder skam, isolation og i værste fald døden.

Men Franz’ samvittighed lader ham ikke hæve armen til et ”Heil Hitler”. Også selvom han har alt at leve for.

'A Hidden Life' er baseret på virkelighedens Jägerstätter, der i dag er et symbol for krigens samvittigheds-krigsbenægtere.

Instruktør Terrence Malick har ikke lavet et klassisk biografisk drama, men istedet en filosoferen over livets største emner. 

Malick står tidligere bl.a. bag Knight of Cups og To the Wonder.

Skal du se A Hidden Life?
(48 stemmer)

Instruktør

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.