Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

A Hidden Life

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en konfliktfyldt og dramatisk grundstemning. Den indeholder scener, hvor fanger udsættes for vold og tortur i et fængsel, og scener hvor angste personer afventer at blive henrettet. Desuden er der adskillige scener med stærkt oprørte personer. Idet det voldsomme ikke er udpenslet, vurderes det, at filmen kun vil virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
13.02.2020
| |
2 timer 53 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
A Hidden Life
|
Billetter

Det biografiske krigsdrama 'A Hidden Life' handler om den østrigske Franz Jägerstätter, der nægter at kæmpe for nazisterne under 2. Verdenskrig.

Franz lever som bonde i landsbyen Radegund med sin kone og tre små døtre. Det er et simpelt og lykkeligt liv, men da krigen bryder ud, splintres idyllen.

Den østrigske bonde kommer nemlig langsomt til den erkendelse, at han ikke kan støtte Hitlers sag. Alle omkring ham ved, at forræderi betyder skam, isolation og i værste fald døden.

Men Franz’ samvittighed lader ham ikke hæve armen til et ”Heil Hitler”. Også selvom han har alt at leve for.

'A Hidden Life' er baseret på virkelighedens Jägerstätter, der i dag er et symbol for krigens samvittigheds-krigsbenægtere.

Instruktør Terrence Malick har ikke lavet et klassisk biografisk drama, men i stedet en filosoferen over livets største emner, hvilken han også gjorde i krigsdramaet The Thin Red Line i 1998.

Hans nyeste værk var nomineret til hovedprisen i Cannes, og er den første af hans film baseret på et manus siden hans Cannes-vinder The Tree of Life fra 2011. (Copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (7 votes)
4.3
3.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... man kan vælge at se 'A Hidden Life' som en hyldest til en verden, hvis blotte eksistens er så ufattelig, at den i sidste ende unddrager sig fornuften, og hvor en uendelig skønhed er det eneste svar." (Kristian Lindberg)

 • BT

  "Et eller andet sted inde i 'A Hidden Life' ligger der en meget smuk og fin film. Men den er frustrerende godt gemt." (Thomas Brunstrøm)

 • Jyllands-Posten

  "Filmen går på sine små tre timers spilletid fra ren poesi til at blive lidt som en gæst, der nægter at gå hjem. En kompromisløs gæst, der ikke giver sig en tomme." (Jacob Wendt Jensen)

 • Politiken

  "August Diehl er nærværende som Franz, men i en rolle, hvor man skal stå så meget imod uden at give efter, er det svært at skabe megen dynamik." (Joakim Grundahl)

 • Weekendavisen

  "'A Hidden Life' er en krævende film, som aldrig slipper sit tag eller glemmer at forkynde. Men den er levende, rig og seværdig på en måde, som Malick ikke har været i lang tid. Her mødes kulden fra Kubrick og troen fra Tarkovskij." (Bo Green Jensen)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.