Cookie- og Privatlivspolitik

Hellboy II: The Golden Army

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
05.09.2008
| |
2 timer (ekskl. reklamer og trailers)
|
Hellboy II: The Golden Army
|

I 'Hellboy II' er Jorden på kanten af ragnarok, da den ældgamle våbenhvile mellem menneskene og det fantastiskes rige bliver brudt.

En hensynsløs despot, som kan bevæge sig imellem vores verden og underverden, har vækket en hær af ustoppelige væsner til live.

Så nu er det op til Jordens sejeste superhelt at bekæmpe ham og hans frygtindgydende håndlangere. Nok er han rød. Nok har han horn. Og nok er han misforstået. Men når noget skal gøres ordentlig, er det kun Hellboy, der kan løse problemerne.

Hellboy og hans venner fra Bureauet for Paranormal Forskning og Forsvar kommer ud på en rejse, der vil føre dem fra Jordens overflade og til det fantastiskes rige, hvor sære væsener manifesterer sig.

En ukendt skæbne kalder på Hellboy, og han må træffe et valg, der kan få enorme konsekvenser for hans liv.

'Hellboy II: The Golden Army' er naturligivs instrueret af Guillermo del Toro, der også stod bag 'Hellboy' fra 2004.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (929 votes)
4.1
4.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  Hvis man har set den første »Hellboy«-film, føler man sig helt på hjemmebane i den nye, men det er ingen betingelse for at nyde denne bizarre, groteske, snerrende, frådende og samtidig ganske fornøjelige – samt hist og her sågar poetiske – opvisning i forunderlige fabelfigurer (Ebbe Iversen). ()

 • Børsen

  ... er man på udkig efter biografoplevelsen til den indre drengerøv og familiens teenagere, er 'Hellboy II' en spektakulær blanding af fantasy, action og superheltefilm, og som sådan hævder den sig over metervaren (Morten Dürr). ()

 • BT

  ... sommeren er endnu ikke forbi. Den knaldrøde Hellboy - nu med læderbukser og fast kæreste (Selma Blair) - har tålmodigt ventet i kulissen. Nu rykker han. Og hvis du har smag for superhelte, så rykker du med ham. ()

 • Ekstra Bladet

  ... del Toro ironiserer over det machostinkende superhelteunivers, der meget nemt bliver selvhøjtideligt. Men ikke her – Hellboy er simpelthen elegant og humoristisk (Nanna Frank Rasmussen). ()

 • Jyllands-Posten

  Desuagtet skal man opleve ”Hellboy 2” bare for at se, hvad del Toro kan, selv når han overvejende kører på rutinen (Jakob Levinsen). ()

 • Politiken

  Skal der være eventyr, så er Guillermo del Toro den moderne (film)verdens svar på H.C. Andersen og brødrene Grimm (Erik Jensen). ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Star

Synes 1'ern er bedere men følge Imdb er den blivet mogtadet god 7'0 stjerner

Wayne

som den første.

Frank

Okay film

Jeff

They cranked up the budget and action from the first movie, but this is not better.

Marcouser/554568

Del toro snakker om at lave en 3'er når han er færdig med "The Hobbit"
Men det bliver desværre først i 2013, eller 2014..

S. Rico

Underholdning og action er der rigeligt af. Men 1'erens charme mangler desværre!

Hearmeroar

Ikke meget at komme efter men den leverer da det aktion den skal. 1'eren var langt bedre, fordi det var nyt, og nu er der sku så meget af det samme derude på markedet, og den kommer ikke rigtig igennem til publikum.

Happy critic

Den røde demon i en ganske god fortsættelse. Han spilles perfekt og netop "Red's" personlighed løfter filmen til de 4 stjerner.
Skal klart ses igen i hjemmebioen.

Jeanette P.user/268843

Okay film, men meget anderledes end den første film, og lidt for plat og animeret. Dårlige replikker.

Kim

Den korte version : Ja, se den ! Er du til Sci-fi fantasy, og tegnefilms-filmatiseringer, så er den lige i øjet ! God action, fede effekter, frisk humor, og værdige skuespillerpræstationer ! Plottet ku godt være gjort lidt dybere, men det er vel hvad man kan forvente i film af denne genre, så det ka man let se gennem fingre med ! Det primære her er underholdningsværdien, og DEN fejler i hvert fald IKKE noget !!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.