Cookie- og Privatlivspolitik

Hell Fest

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en ildevarslende og dyster grundstemning og indeholder utallige scener med brutale drab, lemlæstelser, forfølgelser og chokeffekter. I en scene stikkes en kvinde ned og hænges op i en galge mens hun stadig er live. I et nærbillede ses en mand få sit hoved knust med en hammer og i et andet nærbillede ses en kniv, der stikkes ind i et øje. På grund af filmens blodigt udpenslede fremstilling af brutal vold, vurderes filmen at kunne virke skræmmende på børn og unge under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
27.09.2018
| |
1 time 22 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Hell Fest
|
Versioner: se alle
2D, 2D 4DX, Babybio
|

Gyserfilmen 'Hell Fest' foregår i en forlystelsespark, hvor en maskeret seriemorder terroriserer en flok venner. 

Parkens øvrige gæster tror, at det hele er en del af den faste underholdning, og hvorfor det går ud over vennegruppen, forstår hverken de selv eller deres omgivelser.

'Hell Fest' går i fodsporet på andre film, der har brugt forlystelsesparkens underholdende udgangspunkt som grundlag for blodig gru, som det ses i fx Tobe Hoopers 'The Funhouse', kultfilmen 'Killer Klowns for Outer Space' og den populære Zombieland.

Instruktøren står tidligere bag det femte kapitel Paranormal Activity: The Ghost Dimension, mens den produceres af Gale Anne Hurd, som tidligere har produceret film som The Terminator og Aliens samt zombie-serien 'The Walking Dead'.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (24 votes)
4.1
2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "['Hell Fest'] forveksler flot visuelt opstyltet gru med reelt engagerende gys." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

  • Politiken

    "'Hell Fest' vil gerne bide skeer med 'Scream', men mangler både vid, bid og stil." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
HeavenOfHorror.dk

Hell Fest leverer præcis det, den lover. Ikke mere, men bestemt heller ikke mindre. Lyder selve konceptet ikke som noget for dig, så bliver du nok heller ikke begejstret for filmen.

Er du derimod fan af de vilde slasher franchises, hvor en maskeklædt morder slår sig løs? Så siger vi “Welcome to Hell Fest!”

Hell Fest bruger naturligvis rigtig mange velkendte gysergreb. Men det er jo også en film, der er lavet af og til gyserfans. I øvrigt med det udtalte mål at skabe endnu flere fans til genren, hvor slasher-stilen jo har en tendens til at skabe de helt store franchises.

Det fede ved Hell Fest er dog, at historien ofte vælger at overraske. Så når man tænker “Nå, så ryger hun nok som den næste!” så sker der noget andet. Bare for lige at gå en fin bue udenom de allerkedeligste slasher stereotyper.

Hvis du er til slasher-film, der gerne viser mord i deres blodigste udgave (filmen er R-rated), så smut i biffen og se Hell Fest!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.