Cookie- og Privatlivspolitik

He Named Me Malala

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har et overvejende roligt forløb. Den indeholder dog nogle voldsomme, dokumentariske klip med bombeeksplosioner, skræmte og ophidsede folkemængder, samt sårede og døde ofre for skyderi og eksplosioner. Da hovedparten af disse klip fremstår fragmenterede og uskarpe, og da filmens stemning i øvrigt er præget af varme og optimisme, vurderes det at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
29.10.2015
| |
1 time 28 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
He Named Me Malala
|

Dokumentarfilmen 'He Named Me Malala' handler om den pakistanske pige Malala Yousafzai, der blev forsøgt myrdet for at have engageret sig i debatten om pigers ret til skolegang i Pakistan under Taliban.

Filmen beskæftiger sig med begivenhederne, der ledte op til angrebet på Malala og eftervirkningerne, hvor hun bl.a. holdt en rørende tale for FN og modtog Nobels Fredspris.

'He Named Me Malala' er instrueret af manden bag Al Gore-dokumentaren En ubekvem sandhed.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (17 votes)
4.7
3.5

Instruktør

Instruktører

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "'He Named Me Malala' tegner et intimt portræt af, hvem Malala egentlig er. Vi får en forståelse for, hvor hendes mod og engagement kommer fra, hendes åbensindede familie og hendes særlige måde at se verden på." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "... en vigtig og rørende film om verdens modigste teenager." (Birgitte Lorentzen)

 • Ekstra Bladet

  "Et af denne tids store mennesker, som havde fortjent et mindre klægt og omklamrende portræt." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  "'He Named Me Malala' er en film om en fantastisk pige med en fantastisk historie, men den sniger sig helt uden om knasterne og paradokserne i den historie." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "Guggenheim har tydeligvis ikke kunnet beslutte sig for, fra hvilket perspektiv den fascinerende historie skulle fortælles fra. Så han har dækket sig ind – og valgt for mange. Det er synd, at der ikke er et mere stramt fokus i filmen, for Malalas historie skal opleves." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "... rørstrømsk, så man får mast følelserne ind i øjnene, selv om historien er så stærk, at den sagtens kunne have båret en mere iagttagende og også mere perspektiverende stil." (Dorte Hygum Sørensen)

 • Weekendavisen

  "Guggenheim stiller ingen kritiske spørgsmål. 'He Named Me Malala' er det officielle portræt af en kommende leder, som verden vil se mere til. Filmen er skabt til skoler og tv. Det er ikke en skildring, som brænder sig ind." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Isakuser/1001134

God film

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.