Cookie- og Privatlivspolitik

Hatching

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
19.05.2022
| |
1 time 26 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Pahanhautoja
|
Billetter

Gyseren 'Hatching' handler om en på overfladen idyllisk familie. Alt skinner her i det lille hjem, hvor moren blogger om deres perfekte liv, mens faren smiler og deres to børn leger.

Idyllen varer dog ikke ved. For da den 12-årige datter en dag finder et mystisk æg i skoven, bliver det starten på en grum rejse ind i uhyggen for familien.

Datteren tager ægget med hjem, hvor hun gemmer det for sin familie. Til hendes overraskelse vokser det lille æg sig større dag for dag. Men hvad mon gemmer sig inde bag æggeskallen?

Gyserfilmen blander det groteske og bizarre med usunde familiedynamikker i en fortælling, der byder på sin del af ubehagelige overraskelser, hvor datteren bare forsøger at gøre sin dominerende mor glad.

'Hatching' er et finsk gys, der i hænderne på den spillefilmsdebuterende instruktør Hanna Bergholm også får tilføjet sort humor og satirisk bid. Ikke ulig nyere nordiske film som De uskyldige, Lamb og Speak No Evil. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1 vote)
2
4.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "Blod, bræk og andre kropslige udsondringer. Det er længe siden, jeg har set en film, der med samme systematik som den finske horrorfilm 'Hatching' får vist alt, hvad der kan tænkes at vække vores afsky." (Kristian Lindberg)

  • Filmmagasinet Ekko

    "'Hatching' sætter lup på den moderne familie og viser, hvordan kærlighed kommer til udtryk på forskellige måder. Samtidig fungerer filmen perfekt som gyser, fordi Hanna Bergholm har et solidt greb om de dystre virkemidler." (Astrid Maan Thomsen)

  • Soundvenue

    "'Hatching' står tematisk på skuldrene af 'Carrie'. Men båret af skønne præstationer og et opsigtsvækkende, grusomt univers er det en innovativ gyser, der hudfletter tidens perfektionisme." (Kjartan Hansen)