Cookie- og Privatlivspolitik

Harry Potter og Dødsregalierne - del 2

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
13.07.2011
| |
2 timer 10 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|

'Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 ('Harry Potter og Dødsregalierne - del 2) afslutter filmserien baseret på J. K. Rowlings romaner.

Filmen følger op på handlingen fra den første del af afslutningen på Harry Potter-sagaen, og nu står Harry Potter (Daniel Radcliffe) og hans venner Ron (Rupert Grint) og Hermione (Emma Watson) over for deres hidtil største opgave.

De skal nemlig tilbage til troldmandsskolen Hogwarts, nu under ledelse af Severus Snape (Alan Rickman), for at finde og ødelægge Voldemorts sidste horcruxes. Men da Voldemort (Ralph Fiennes) bliver bekendt med deres mission, starter den største kamp.

'Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2', den ottende og sidste film i serien, solgte 652.000 billetter i de danske biografer. 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (2342 votes)
5.3
4.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... optrin, som den med dragen under banken og Voldemorts angreb på Hogwarts, [vil] få publikummet til at spærre øjnene op. Størrelsen på ildkugler og mængden af statister er næsten på et niveau, som vi kender det fra 'Ringenes Herre'... [Potter-fans] vil alle med anmeldergaranti beundre seriens finale..." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "... spændende, dramatisk og visuelt stærk. Den er bedre end bogen!" (Birgitte Grue)

 • Børsen

  "... absolut opfindsom, larmende og storslået, men det er nu ærgerligt, at Harry vil med på 3D-vognen." (Morten Dürr)

 • Ekstra Bladet

  "Helt så sømløs som de forrige film er ’Harry Potter og Dødsregalierne – del 2’ altså heller ikke, og den menneskelige dybde og de svære valg, Harry skal træffe undervejs her, rammer på en eller anden måde ved siden af hjertet og tårekanalen. Desværre." (Kirstine Krefeld)

 • Jyllands-Posten

  "Der mangler ikke billedmæssigt trylleri og imponerende effekter i Harry Potter-seriens energiske filmfinale." (Jakob Levinsen)

 • Politiken

  "... selv om ingen film skulle være nødt til at bære et forventningspres som det, der påhviler ’Harry Potter og dødsregalierne 2’, tror jeg nu, at selv de mest hengivne fans vil være godt tilfredse med Harrys filmiske endeligt." (Sophie Engberg Sonne)

 • Weekendavisen

  "Harry Potter-serien slutter værdigt..." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

Harry Potter slutter med et brag.
Punktum for et flot eventyr, og tak for en oplevelse.

Dog bliver de sidste film i Harry Potter serie for meget af la Game of Thrones og Ringens Herre.
Synd da Harry Potter havde sit eget i starten.
Men det skal stadig ikke gi dårlig ammenlse for måske den bedste film i rækken.

Rasmus

Er en fantastisk film.

Adam

Dette var virkelig en god film. Jeg er selv en meget stor Harry Potter fan, som har set alle filmene utallige gange. På det seneste har jeg faktisk også hørt Harry Potter som lydbog.

Rasmus

Fantastisk film som jeg selvfølgelig så i biografen til præmieren. Jeg er også stor fan af bøgerne. Blot en anbefaling til jer andre - I kan rent faktisk hører alle bøgerne som lydbog på Mofibo gratis.

Jeg foretrækker faktisk bøgerne, fordi man kommer til at befinde sig i universet i længere tid end filmene :D

S. Rico

Måske den bedste af alle filmene. Man keder sig ikke ét sekund, selv om man ved, hvad der vil ske. Jeg var især meget positivt overrasket over, hvor godt det fungerede med epilogen. Jeg troede ikke, at den ville komme med i filmen, da det kunne virke malplaceret pludselig at springe 18 år frem. Men det virker perfekt og er den perfekte afslutning, hvormed ringen sluttes til den første film.

Julie

Hele Harry Potter-serien har været helt fantastisk, både i bogform og på lærredet! Heldigvis er Dødsregalierne ikke det sidste vi ser til Rowlings univers, jeg ser helt ekstremt frem til Fantastic Beasts!!

Much love herfra!

Emil

Sikke en afslutning til en af de bedste film serier nogensinde. Den bedste Harry Potter film, fede effekter god action og Voldemort er en af de bedste skurke jeg har set på film.

Simon

"Harry Potter og Dødsregalierne del 2" er den bedste, smukkeste, episke og brutale Harry Potter film. Er vokset op med Harry Potter, så det er smukt at slutningen blev så god. Ralph Fiennes er virkelig god i den film. Go' scenografi. Ja, alt i alt, super super god film. Min ynglings af dem.

Maggie Smith

Fantastisk film - men en smuk afslutning..

Josefine

Fantastisk film, ELSKER Harry Potter, men kommer virkelig til at savne serien! Glæder mig dog til at se hvad skuespillerene finder på fremover - og ikke mindst J.K Rowling med Fantastic beasts and where to find them-filmen!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.