Cookie- og Privatlivspolitik

Harold Frys usandsynlige pilgrimsfærd

Tilladt for børn over 11 år
Filmen indeholder scener, hvor personerne er ulykkelige, fortvivlede, bryder sammen og græder. Den indeholder desuden scener med en ung syg misbruger, og en scene, hvor man ser en person, der har begået selvmord. Denne scene er meget kort. Da filmen samtidig er fortalt i et roligt tempo og i de fleste scener har en let og positiv stemning, vurderes den til kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
17.05.2023
| |
1 time 50 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Unlikely Pilgrimage of Harold Fry
|
Versioner: se alle
2D, 2D Forpre., Babybio, Seniorbio, Strikkebio
|
Billetter

Filmen 'Harold Frys usandsynlige pilgrimsfærd' handler om Harold, der netop er pensioneret. Han er en helt almindelig mand, hvis liv er gået i stå, indtil han en dag skal poste et brev...og bare bliver ved med at gå.

I titelrollen finder man den garvede engelske skuespiller Jim Broadbent, der bl.a. er kendt for sine roller i Gangs of New York, Moulin Rouge! og Bridget Jones' dagbog.

Filmen er baseret på Rachel Joyces kritikerroste debutroman af samme navn. Det er instruktøren Hettie Macdonald, der står bag filmatiseringen af den engelske bestseller. Hun har tidligere instrueret afsnit af serien Fortitude med danske Sofie Gråbøl samt hitserien Normal People.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (10 votes)
4
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Hvad gør man, når man står overfor det endelige farvel? Hovedpersonen i 'Harold Frys usandsynlige pilgrimsfærd' begynder at gå. Det er der kommet en gribende og fin lille film ud af." (Sarah Iben Almbjerg)

 • Filmmagasinet Ekko

  "Både følelser og humor bliver undertrykt i britisk bestseller-filmatisering, der er noget så sjældent som en religiøs feelgood-film." (Bo Tao Michaëlis)

 • Information

  "Jim Broadbent går fra den ene ende af England til den anden i Hettie MacDonalds charmerende, men også lidt firkantede drama om at huske at leve livet og kunne tilgive sig selv." (Christian Monggaard)

 • Politiken

  "Måske har lyden af Harold Frys fodtrin også fået mere rumklang af mit eget lange livs tilbageblik på synder og shortcomings. Men det er jo det, nogle film kan: med stort skuespil som Broadbents og Wiltons åbne et vindue ind til den løbende selvransagelse i enhver." (Søren Vinterberg)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.