Cookie- og Privatlivspolitik

Hansi Hinterseer 3 - Der, hvor hjemmet er

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 35 minutter (ekskl. reklamer og trailers)

Uden resten af familiens vidende har Hansis mor, Irmi Sandgruber, opskrevet lånene i dyreparken. Pludselig modtager hun en skrivelse fra banken om, at det samlede lån er forfaldent til betaling. Irmi ser sig nødsaget til at bede Hansi om hjælp og midt i krisen får Katharina uventet besøg af sin første store kærlighed. Dette er er tredje film i serien om dramaet i Hansi Hinterseers elskede hjemstavn i de østrigske alper.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (4 votes)
4
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Simon

Jeg kan ikke lade være med at grine, når jeg ser Hansi! Haha. Han vinder ikke en oscar for denne film (eller sikkert heller ikke for andre), men det er en ganske hyggelig film at se.

Og så fik jeg besked på af nogle af mine kollegaer, at jeg skulle se denne, eftersom den omhandler lån, og jeg arbejder med dette ved Fair-laan , så jeg kom ikke udenom den gode Hansi :D Men en fornøjelse var det!

Anders

Jeg har svært ved rigtig at svinge mig op over de 4 stjerner til Hansi Hinteseer 3 - dertil mangler den alligevel liiige det sidste.

Alt andet lige er det dog en fin film om, hvad der kan ske, når man ikke får betalt rigtigt af på lånet - og problemerne derefter hober sig op... Og med masser af god musik!

Anders Møller

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.